Akersgata guider oss gjennom TV-serier


Selv om vi er mest glad i krim og spenning her i OP-5, setter vi pris på et bredt utvalg TV-serier. En av seriene vi fikk tips om i dag er Luck.

Så det er bare å sjekke gjennom VG sin oversikt over hva TV-året byr på. Det er ikke spesielt dyptpløyende (“The Hour er visstnok britenes svar på Mad Men“. Visstnok? Se nå serien da.) og litt håpløst sent ute på noen serier (Homeland sesong 1, nå?), men det er en grei guide til hva som beveger seg på seriemarkedet.

Sjekk guiden her, du må inn på det bildegalleriet

Og man kan jo håpe at avisene etter hvert tar TV-serier litt mer på alvor enn hva de har gjort så langt.

ANYWAYS: Jeg fikk noen gode tips i saken, spesielt Luck og The Firm, så takk til VG.

  • Ellen Munkvold

    Dustin Hoffman ble jeg betatt av da han spilte “Little big man” for sikkert snart hundre år siden, og siden har jeg digget fyren! Gleder meg gleder meg gleder meg… ellers så synes jeg de 2 første episodene av Revenge var bra så nå er torsdagene (også) booket! Det var mye bra her…så var det det med denne tidsklemma dah…

  • Prient Mahes

    Luck er veldig bra. The Firm har allerede blitt kansellert, og vil bli erstattet med Awake, det som skal være en av de beste pilotene denne sesongen!