Dean Strang og Jerry Buting til Bergen – vinn billetter, still spørsmål!

På onsdag kommer Steven Averys eks-advokater, Dean Strang og Jerry Buting til Bergen. Vi intervjuer, gir bort noen billetter, og du kan stille spørsmål til de to advokatene.

I fjor høst intervjuet jeg de to advokatene fra Making a Murderer, Dean Strang og Jerry Buting, på en livesession i Oslo Spektrum. Det var halvannen time om Steven Avery, amerikansk jus, skandaløs forhørsteknikk og fremtiden til Stephen Avery og nevøen Brendan Dassey.

Anmeldelse: Making a Murderer – mesterlig om mord

Det var mildt sagt meget interessant, og en flott anledning til å stille alle spørsmålene som dukker opp når man ser Making a Murderer. Så når den samme duoen drar til Bergen på onsdag, slår jeg følge og intervjuer dem igjen. Så om du vil komme i Grieghallen kl 19:00 for et dypdykk i alt om, rundt og ved Making a Murderer, selges billetter her.

Men et par ting til: Vi hadde suksess med spørsmål fra publikum i Spektrum, og gjentar det opplegget. Om noen har spørsmål til Buting og Strang, post i kommentarfeltet her eller meld meg på Twitter.

Jeg har også et knippe billetter liggende som jeg skal dele ut. Fortell meg hva som er din favorittdokumentar i kommentarfeltet, pass på at du legger igjen navn, epost-adresse, Twitter-nick eller FB-profil når du signerer inn, så deler jeg ut 2 X 2 billetter i løpet av tirsdagen.

 • Erik Andersen

  Min favorittdokumentar må være The Crash Reel eller Inequality for All. erikande3@gmail.com eller twitter @ErikAnde

 • Jon.dt

  Min favoritt er nok O.J.: Made in America. E-posten min er dinesh1993@hotmail.com

 • Christoffer Skjelvik

  Min favoritt er the witness. E-posten er christoffer@skjelvik.org

 • Philla

  Min favorittdokumentar er “Man on Wire”.
  E-post: philiphulloen[a]gmail[dot]com. Twitter: @philla

 • onk

  Uten tvil Making a Murderer. Terje Nomeland, terjenomeland@hotmail.com.

 • Vinterhus

  The Imposter er en soleklar dokumentarfavoritt. En absurd og mystisk historie som er godt fortalt og illustrert med vakre bilder. @Motmenneske på twitter.

 • Lars Laading

  Min favorittdok er fra noen år tilbake. Alan Berliners portrett av sin faren: Nobody’s Business. @larslaad eller lars.laading@gmail.com

 • Lisbeth Schulstad

  Min favoritt er Searching for Sugar Man.
  E-posten min er lisbetsc[at]online[dot]no

 • Bjørnar Myrene

  Min favoritt er O.J: Made in America. B_myrene@hotmail.com eller @mrmiren

 • Håvar Blich Hope

  The Jinx. Legendarisk slutt! blichhope@hotmail.com

 • Sigve Berland

  Jeg likte the jinx svært godt, noe av det beste tv på mange år! sigveberland@live.com

 • Cecilie Kjerrgård

  Jeg ble utrolig fascinert av The Wild and Wonderful Whites of West Virginia. @ckjerrgard