Game of Thrones-abstinenser? Her er siste del av historien om The Starks

Av alle comicbookgirl19 sine eminente videoer om Game of Thrones, er dette den aller beste. Tro meg når dere hører teorien hennes om Jon Snow…

Comicbookgirl19 har opparbeidet seg voldsom buzz og velfortjent stardom i nettuniverset den siste tiden, ikke minst takket sine lærerike og engasjerende videoer om GoT. Men denne gangen har hun overgått seg selv. Historien om Stark-familiens moderne historie er i seg selv like spennende som en god episode av favorittserien. Og teorien hennes om Jon Snow til slutt? Like overveldende som seriens beste cliffhangere. Nei folkens, dette bør dere ikke gå glipp av.

Se også comicbookgirl19s andre videoer. Sterkt anbefalt:

Historien om The Targaryens
Historien om The Lannisters (del 1)
Historien om The Lannisters (del 2)
Historien om The Starks (del 1)

 • Hans-Olav Sørensen

  For en fantastisk teori!! Bare så synd at det skjer det som skjer i ADWD…

  • Sigmund Løkensgard

   Ta ikke sorgene på forskudd. Selv har jeg lært å aldri tro at en karakter i GoT er død før det virkelig står at personen er død. Og det står aldri at Jon Snow dør. Se f.eks. på Brienne. Eller Catelyn. Eller Tyrion. Jeg trodde alle de døde, men plutselig var saken en annen. Jeg er ganske sikker på at Jon ikke dør i ADWD.

   Videre har jeg lest denne teorien flere steder på nettet for en stund tilbake, og jeg håper virkelig at det viser seg å stemme. Faktisk med alle hintene, har jeg vanskelig å se for meg noe annet.

   Får ikke sett videoen nå, da jeg er på jobb, men prater hun noe om Azor Ahai, og at det er mulig at Jon er Azor Ahai reborn?

   • Hans-Olav Sørensen

    Nei hun sier at han er egentlig sønnen til Lyanna Stark og Raegar Targaryan! Og at Ned Stark lot alle tro han var bastarden hans i alle år. Jeg er helt enig med deg, håper at neste bok kommer med håp om liv i karakterer som både henges av Stonehart og stikkes til døde av sine brødre =)

 • Anonymous

  The comments are dark and full of spoilers. Bare nevner det…