Konkurranse: Vanntett til festivalsesongen med Fox?

foxheadsetHer om dagen fikk vi noen headset og vanntette mobilposer i posten. Vi gir dem rett videre til dere. Altså: konkurranse!

1. juli skifter TV-kanalen Fox Crime navn til Fox, og i den anledning sendte de oss noen headset og noe jeg tror er vanntette mobilposer. Vi har ikke bruk for alt her i redaksjonen, så vi deler ut tre sett til leserne våre.

Jeg har ikke testet headsettet selv ennå, så jeg har ikke anelse på kvaliteten, men et kjapt forsøk med den vanntette posen gjør at den pakkes til festivalbonanza i Europa de neste ukene.

Uansett: 15. juli har gjengen i Fox premiere på The Bridge, den amerikanske versjonen av Broen. Alt du trenger å gjøre for å potensielt få premie i posten, er å fortelle oss hva forventningene dine til The Bridge er. Blir det latterlig fett eller hårreisende dårlig, eller et sted mellom fugl og fisk?

Les mer: Skrev Homeland, lager manus til amerikansk Broen

Fortell i kommentarfeltet, og logg inn med FB-kontoen din eller legg igjen mailadressen din så vi kan få tak i deg for adresse dersom du vinner. Vi LOOOVER at vi ikke selger deg ut til NSA.

Les mer: Bilder og teaser fra The Bridge

God helg!

For ordens skyld: Vi bare deler ut dette, får ikke noe spenn fra Fox eller andre for det.

 • Anders

  Tror ikke de klarer å levere den samme mystikken som i den originale serien. Så dette blir nok helt passe…

 • Frank Eivind Rundholt

  Jeg tror ikke The Bridge vil klare å komme helt opp til originalen. Men jeg gleder meg veldig til serien og tror den klart blir seerverdig.

 • Jørgen Siring Gusland

  Jeg tviler på at den lever opp til Broen, som til tross for sine mangler i det minste var en visuell nytelse. Fortellermessig har The Bridge muligheter til å gjøre et par ting bedre enn Broen. Den ender sikkert opp som en helt grei TV-serie, men med tanke på antallet kvalitetsserier tilgjengelig finnes det sikkert noe bedre å bruke tiden på. Vi får se når serien kommer ut. Jeg sjekker nok ut piloten.

 • Eirunn Rose Fagerheim

  Jeg vil jo selvfølgelig at det skal bli bra, men jeg tviler sterkt på det. Det er jo ikke så lett å mene noe på bakgrunn at en liten teaser, men det ser ut som de prøver på alt for mye på en gang. Men krysser fingrene for at det blir bedre enn orginalen.

 • Magnus Forsberg

  Setter meg selv opp for skuffelse nå, men jeg tror det blir dødsbra! Digger forfatterne, digger Diane Kruger! Håper det blir skikkelig Hollywood!

 • Pernille Klem

  Jeg gleder meg! Synes det er stas at de plukker opp Skandinaviske produksjoner og håper de legger sjelen sin i det for å gi oss en fabelaktig serie!

 • Beamer

  Jeg har faktisk ikke sett originalen enda, og gleder meg til å få sett både den og The Bridge. Diane Kruger alene er nok til at jeg prioriterer den først, og til at jeg skrur forventningene opp til maks.

 • Anonymous

  Jeg breaket Broen i Norge. Hilsen trieste