Konkurranse: vinn Homeland på Blu-ray og DVD!

Det er bare en knapp uke til Homeland sesong 3 kommer på TV. Mens du venter kan du vinne de første sesongene på DVD eller Blu-ray.

Forrige uke kom sesong 2 av Homeland på DVD og Blu-ray, kommersielt timet til premieren på sesong 3 neste helg. Om du ikke har rukket å se forrige runde, eller bare er sugen på å ha serien i samlingen, kjører vi en konkurranse hvor du kan vinne følgende:

— Samleboks med Homeland sesong 1 og 2
Homeland sesong 2.

For å vinne, må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

— Hvem er din favorittkarakter i Homeland, og hvorfor?

Si også om du vil ha samleboks eller bare sesong 2, og om du vil ha DVD eller Blu-ray. Husk å logge inn på en sånn måte at vi får tak i deg (Twitter eller FB funker), eventuelt legg ved epost-adressen din så vi kan maile deg.

Les også: TV 2 er frampå med Homeland-premiere

Les også: Vi analyserer traileren til Homeland sesong 3

 • Bergsvein Byrkjeland

  Saul, langsomt imploderande flegmatiker i fløyelsdress

 • iGooner

  Favoritten er Carrie Mathison; for hennes heroiske og utrettelige kamp mot både indre og ytre demoner.
  (Samleboks Blu-ray).

 • Ørjan Steindal

  Saul. Han har skjegg. Det har eg og. Dessutan er han den beste spionen (basert på sjølvlaga stereotype).

 • SuperSiri

  Dana Brody. fordi hun har den perfekte blandingen av jævelskap, naivitet, og kjelighet for faren

 • Are Sleveland

  Min favorittkarakter er Carrie Mathison.
  (Sesong 2 – bluray)

 • hesk

  Jeg har ingen favorittkarakter fordi jeg ikke har sett homeland enda. Derfor ønsker jeg meg samleboksen (Blu-ray)! hege_strom@hotmail.com

 • Kjetil Finsrud

  Peter Quinn. Det er (nesten) umulig å tolke seg til hans motiver og hvem som styrer han. Han er seriens løse kanon og hva er egentlig hans bakgrunn?
  (Samleboks – DVD)

 • Beamer

  Saul er min favorittkarakter. Når det stormer som verst er han klippen som holder det hele sammen med sin ro og erfaring i systemet. Jeg liker at han ikke vippes av pinnen selv etter tre døgn med dritt fra Estees i sesong 2. Jeg liker å sitte å heie på denne figuren, oppleve han som en trygg havn og samtidig aldri føle meg sikker på om han kaaanskje kan være en muldvarp.

  Jeg liker ikke ryktene om at vi i sesong 3 “får se en ny side av Saul”. Selv om jeg unner Mandy Patinkin å få utagere litt også.

  (Samleboks DVD)

 • Kjetil

  Saull. Fordi han har tyngde.
  Kjetil kje1@hotmail.com

  DVD 1+2

 • Haakon Stensrud

  Har kun sett første sesong, men basert på det må jeg si Nicholas Brody. Mye fordi han portretteres av den briljante Damian Lewis, men også fordi han er den karakteren i serien som definitivt har hatt det kjipest, men allikevel står på og hele tiden må ta vanskelige moralske avgjørelser – og vi som seere vet egentlig aldri hvordan disse avgjørelsene vil slå ut. Tenk bare på den utrolig nervepirrende avslutningen i sesong 1 – her var det plett umulig å forutse hva som ville skje, akkurat slik et godt TV-drama skal være!

  Blu-Ray samleboks
  haakon.ste@gmail.com

 • Kjerstin Gjengedal

  Med atterhald om at eg berre har sett sesong 1: Abu Nazir. Fordi han styrer så mykje av handlinga utan at vi eigentleg veit noko om han. Kva vil han? Kor mykje kontroll har han? Kor mykje sanning er det i Carrie si oppfatting av han?
  (Samleboks DVD)

 • Magnus Forsberg

  Min favoritt? Det er David Estes! Hvorfor? Fordi jeg virkelig hater fyren. Enhver TV-skuespiller som kan få meg til å mislike den fiktive personen han spiller SÅ grundig som det David Harewood gjorde i de første to Homeland-sesongene sine har gjort jobben sin spørs du meg! Estes er en kødd, men Homeland hadde vært mye mindre interessant uten ham.

  (Samleboks – Blu-ray)

 • Anonymous

  Jeg har rett og slett ikke fått med meg noen favoritt person i serien Homeland.
  jeg har sett bare litt av en episode.
  Men jeg er veldig nysgjerrig på serien. Mange av mine venner snakker om den, så jeg har utrolig lyst å vinne (Samleboksen 1-2 sesong)
  Da kan jeg låse meg inne en helg og få sett alle episodene, rett og slett ha ett Maraaton med Homeland.

  Krysser fingrene og håper lykken smiler til meg.

  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 • Ken-Tore Eriksen

  Saul er min favorittkarakter i serien. Den trygge, erfarne spionen som vet hva han driver med. Minner meg litt om Thomas Stansfield i Mitch Rapp-serien. Har dog sine egne demoner og hanskes med, og spenningsmomentet ligger i om han er muldvarpen… 😀

  Om jeg vinner: Samleboks sesong 1 og 2 på DVD

 • Frode Vincenzo

  Valget for min favoritt faller nok på Peter Quinn (Rupert Friend). Hadde en herlig entrè inn i serien, og få så vel DEN scenen komme i “intervjurommet”. Mystisk karakter som også har et mindre møblert hjem enn hans co-star Damian Lewis hadde i “Life”. Imponerende. Har vært med i en del strålende scener, og jeg håper han får mye tid på skjermen videre.

  (Samleboks ses 1+2 DVD)

 • Håkon Strøm Nordnes

  Min personlige favoritt må værre Carrie Mathison (Claire Danes). Hun spiller jo en sentral rolle i serien, men det er karakterbyggingen rundt henne som imponerer meg. Både i forhold til ambisjoner og styrker, men også den menneskelige svakheten som kommer så tydelig fram. Hun er en karakter mange kan kjenne seg igjen i, og Claire Danes gjør et imponerende stykke skuespill. Gleder meg til sesong 3!

  (Samleboks – BluRay)

 • Ina Marlen Østli

  Har ikke sett Homeland, og derfor ingen favorittkarakter.
  Da kan jeg vel heller ikke vinne samleboks DVDer?
  Sender inn allikevel, og kanskje er jeg heldig,
  har nemlig lyst til å vinne dette, så vi kan se på Brody!

 • Mona Grønningen

  Meg og typen sin favorittkarakter er Carrie. Ekstremt hat-elsk-forhold, fordi ho fuckar opp så ofte, men og fordi ho er eit geni. I eine augeblikket er ho omsorgsperson, i andre er ho totalt vrak.Claire Danes speler denne rolla fantastisk bra. Vi er superhekta på serien og ser ein episode kvar kveld før vi legg oss. Kryssar fingrane for at vi vinn samleboksen! 😀

 • Thomas Reite

  Min favoritt er Saul. Han er trygg, ein farsfigur, og ein stabil raud tråd gjennom sesongen. Men har han ei mørk side? Kan ikkje vente til å følge han vidare.
  Forresten, eg er såpass hekta på dette universet at eg er midtvegs i Hatufim-serien, og er djupt fascinert!
  Takk for super blogg!

  Samleboks blu-ray

 • Adam Nielsen

  Carrie er for meg uten tvil den karakteren jeg setter mest pris på i Homeland. Hennes måte å balansere (eller ikke balansere) en psykisk diagnose med et stressende arbeid der hvor tabubelagte lidelser gjør det til en vanskelig og innesluttet arbeidsplass. Likevel er karakterens valg og stadig evne til å overraske meg som seer grunnen til at Carrie for meg i store deler gjør serien. En stor takk skal nevnes til Claire Danes, i tillegg til skribentene, som gir meg en av de mest minneverdige personene på TV.

  Blu-ray samleboks tas imot med takknemlighet!

 • Anonymous

  Saul er favoritten. Glimrende serie!
  presse.teknikk@gmail.com

  (Samleboks – BluRay)

 • Bergsvein Byrkjeland

  …og kven vant?

 • Ken-Tore Eriksen

  Ja, hvem har vunnet?