Trenger du en Breaking Bad-kaffekopp? Selvsagt!

breakingbad_koppSugen på å nyte siste runde av sagaen om Walter White med din helt egen Breaking Bad-kaffekopp? Eller hva med noen frekke duftlys? OP-5 kjører konkurranse!
Bloggkollega Aslak har allerede begynt på sine ukentlige oppsummeringer av Breaking Bad-episodene nå som siste del av siste sesong er i full gang. Snart er også TVNorge sin kanal Max på ballen, de begynner med serien 1. september. Highfive til dem for at de kjører ut Breaking Bad så tidlig (selv om TV 2 har rekorden med sin rekordtidlige Homeland-visning), og highfive til de samme folkene som sendte oss (les: dere) en liten kasse med Breaking Bad-effekter.

Les også: Er Breaking Bad den beste TV-serien?

Vi har to superlekre kaffekopper med Breaking Bad-logo på, samt noen underlige duftlys som lukter kjemi i lange baner. Jeg har ikke turt å tenne på dem, i tilfelle de eksploderer eller løser seg opp og fyller rommet med metamfetamin-røyk. NEIDA, det går sikkert bra.

Les mer: Hva skjer etter Breaking Bad?

For å vinne noen av disse herlighetene, fortell oss hvem som er din favorittkarakter i Breaking Bad og hvorfor. Husk å logge inn med Facebook eller Twitter, så vi får tak i deg dersom du vinner. Må ha adresse, så vi vet hvor vi skal shippe metamf-lyset, hehehehe. Tipper vi trekker konkurransen på fredag, så kjør på!

 • Hitisanta

  Min favoritt karakter er nok Gustavo “Gus” Fring, fantastik oppbyggning med forhistorien hans med Don Salamanca osv. Elsker at han er god venn med DEA og Politet mens han driver meth emperiet sitt. “Kampen” mellom han og Walter gjennom sesong 4 er også en veldig kul del av serien, hvor de begge spiller venner for hverandre mens de begge i hemmelighet planlegger å drepe den andre.

  Kul karakter med en trovedrig forhistorie.

 • Thomas Rødseth

  Min favorittkarakter er nok Hank Schrader. Beinhard badcop som innimellom er helt på bristepunktet. Interessant oppbygging der han gjennom hele serien har “jaktet” på sin egen svoger uten å vite at det har vært han.

  Fikk se en ny side i forrige episode der han sprakk helt, og blir spennende å følge i de neste episodene! Kan være han bukker helt under som følge av de siste opplevelser.

 • Erlend Sørensen

  “Better call Saul”. Trenger egentlig ikke skrive mer, men ettersom det nettopp er “mer” dere forlanger i denne konkurransen bør jeg vel koste på en liten begrunnelse.

  Serien er til tider litt dyster og trist, og overraskende ofte blir jeg litt lei av Walters masete flakking og stotring. Saul Goodman rister litt opp i dette, og tilfører serien sårt tiltrengt humør. Er det noen i Breaking Bad jeg kunne tenke meg å ta en øl med, må det være Saul Goodman!

 • Magnus Forsberg

  Det er helt åpenbart Saul Goodman. For det første er Bob Odenkirk helt awesome, for det andre er det en fantastisk rolle, og for det tredje må man jo sette pris på denne typen advokatmatte:

  “All right, $16,000 laundered at 75 cents on the dollar, minus my fee, which is 17%, comes out to $9,960. Congratulations, you’ve just left your family a second hand Subaru.”

 • Torill Froise

  Kanskje ikke så kreativt, men Jesse Pinkman er min favorittkarakter. Mange grunner til det; han er direkte, ofte for direkte kanskje. Han er egentlig en taper, i den forstand at han ikke var et skolelys, havna på skråplanet og ble kastet ut hjemmefra. Iblant ser vi Jesses sårbare sider, og det er kanskje det eg liker aller best ved han, selv om kommentarene hans ikke er helt de samme om de ikke avsluttes med “bitch!”!

 • Tale Baadsvik

  Min favoritt er Mike Ehrmantraut. En kompleks karakter og en god menneskekjenner. Smart og følsom på en gang. Ble veldig fascinert av hvordan Mike og Jesse’s forhold utviklet seg. No more half measures!

 • Kristian Bentsen

  Walter Hartwell White. Fordi han er en karakter jeg kjenner meg igjen i, i noen av trekkene ivertfall. Han går igjennom jævla mye, og han forandrer seg totalt som person. Spesielt når han går inn i rollen som Heisenberg. Jeg tror alle personer har litt av den mørke siden i seg, men vi blir nok sjelden satt under så stort press at vi bukker under og må bruke den siden for å overleve. Når en ser hele historien til Walt, med Grey Matter, kone og barn, kreften, og senere meth-koking, kan en bare bli så jævlig imponert av skuespilleregenskapene til Bryan Cranston, tidligere mest kjent for rollen i Malcolm i midten…
  Definitivt den mest nyanserte og interessante karakteren!

  “I am the danger. A guy opens his door and gets shot, and you think that of me? No! I am the one who knocks!”

 • Elina

  Min favorittkarakter fra Breaking Bad er Badger. Badger kommer med mye morsomt i en ellers så mørk serie. Og det er nettopp denne humoren som gjør Breaking Bad til en såpass god serie. Og når vi snakker om Badger kan vi ikke glemme Skinny Pete, de to sammen er gull verdt. Men om jeg skal velge en av de, så må det være Badger. Badger har også en helt fantastisk stemme. Vi husker alle den fantastiske scenen der Badger skal selge meth og klarer å selge til en politimann. Og Badgers Star Trek historie fra en av de nye episodene er ganske flott, serlig når du ser den på nytt og faktisk får med deg hva historien egentlig går ut på.

 • Håkon

  Det er et jævla vanskelig valg. På en måte vil jeg si Saul Goodman rett og slett fordi Bob Odenkirk gjør en fantastisk jobb som advokaten, og gir serien mye humoristiske øyeblikk som jeg setter stor pris på.

  Men den absolutt beste fyren i serien må være Jesse Pinkman. Rett og slett fordi han går gjennom ekstremt mye i serien, og forandrer seg veldig mye fra de første episodene til der vi er nå. Han går fra en liten hvit gangster som ikke tenker gjennom så mye av det han gjør, til en mann som gjør bevisste valg om hva han vil, og har mye omtanke for personer som blir involvert i livet hans på alle måter. Spesielt måten han bevisst forandrer seg rundt unger, og ikke vil at de skal ende opp som han gjorde gjør at jeg får stor sympati for karakteren. Aaron Paul gjør en fantastisk jobb som Jesse, og jeg elsker hvor entusiastisk han er med en gang han har en plan som går bra (f.eks. YEAH BITCH, MAGNETS!) og generelt når ting går hans vei.

 • BpitsvarkH

  Hank Schrader, fordi han er akkurat lik bildet av amerikansk narkopoliti fra før av. Og han er vannvittig tidig.

 • Tarjei Alvær Heggernes

  Hector “Tio” Salamanca. Begrunnelse: ding ding ding ding ding ding DING DING DING DING DING DING!

 • Pingback: Breaking Bad S05E10 – veldig veldig trist | OP-5()

 • Mike er min favoritt (tett etterfulgt av Saul).

  Mest badasse fyren i hele fuckings serien. Han er så helt rå, og er så sykt lite komplisert i forhold til de andre rollene. Han er også iskald når “shit goes down”, noe som er en god forandring. Nevnte jeg at han er badass?

 • Øyvind Greve

  Jeg kan ikke gjøre annet enn å velge Walter White. Bryan Cranston har transformert karakteren fra å være den menneskeligste av alle til å bli kreft i sin reneste og råeste form, der han langsomt dreper familien han egentlig ønsket alt godt.

 • Øyvind Moss-Iversen

  Hank! Han er en skikkelig dufus med den verste onkel humoren og er generellt en smakløs type. Men en av de få med ordentlig moral , ihvertfall når det going gets tough.

 • Marius Oskarsen

  Mr.White. Mest fordi innerst inne tror en del av meg at dette er en spinoff av Malcolm i Midten.. Kan du tenke deg hvor forbanna Lois blir når hu finner ut at Hal driver å koker meth i hytt og gevær?

 • Ole Petter Gundersen

  Min favorittkarakter i Breaking Bad er Gustavo Fring. Da vi møter han for første gang, virker han som en tilsynelatende enkel og uskyldig karakter. For hver episode som går etter denne, så blir han ondere, mørkere og råere. På overflaten er han uskyldigheten som hjelper politiet med penger i kampen mot narkotika, men vi vet hvor tosidig han egentlig er.
  Den siste scenen med Gus på eldresenteret er for øvrig en herlig scene. Minneverdig på alle måter.

 • Stian Thorgaard

  Gus var favoritten til han gikk helt smalahovud. Etter de to første episodene av siste sesong holder jeg en knapp på Hank. Det er jo eeeeegenlig helten, og jeg føler han kommer til å drive handlingen til slutten.

 • Tomps

  Min favoritt er nok Mike. Gjennomført klassisk kompromissløs gangster. Gjør alt han må og alt på riktig måte (nesten da). Samtidig en troværdig rolle som snill gammel bestefar