Trøbbel i Det hvite hus – Gerard Butler rydder opp?

Stjernespekket lag når Det hvite hus er under angrep. Sjekk eksplosiv trailer!

Her om dagen kom traileren for Olympus Has Fallen, som seiler opp til å bli en slags Independence Day møter In The Line Of Fire møter Die Hard.

Gerard Butler spiller Secret Service-agenten som driter seg ut når han passer på presidenten (Aaron Eckhart), men får muligheten til å rydde opp når noen terrorister angriper Det hvite hus.

Olympus Has Fallen er regissert av Antoine Fuqua, og foruten Eckhart og Butler har han med seg Morgan Freeman (som alltid er et pluss), Angela Bassett (hun hadde jeg nesten glemt!) og Dylan McDermott (undervurdert type, egentlig).

Traileren lover kostbar high concept terror-action, med skurker, Secret Service og politikere i en salig blanding. Gleder meg til å se Eckhart som president, merker jeg. Premiere i USA 22. mars, sjekk traileren her, og si gjerne hva du mener i kommentarfeltet.

  • Ksv

    Minnet om plottet i en Vince Flynn bok. Ikke verdens beste agent/superhelt bøker, men grei tidtrøyte. Filmen virker fristende.

  • Jeg tar alltid feil av denne filmen og en annen kommende film, White House Down. I Olympus synes jeg hovedcasten er best, mens White House Down har de beste birollene.

    • Prient Mahes

      Ser mer fram til White House Down, som for min del har den beste casten tilsammen. Setter mer pris på Tatum og Foxx kontra Butler og Eckhart. Birollene med Gyllenhaal og og Clarke ser bedre ut på papiret enn McDermott og Freeman, selvom sistnevnte er åsom. Nei ser veldig fram til White House Down.

  • Pingback: Tight CIA-thriller fra Aaron Eckhart? | OP-5()