Vi har skrevet bok om TV-serier!

Yes! OP-5 samles mellom to permer. Vi har skrevet bok om 101 TV-serier, og inviterer på Tanum-lansering.

Folkens! Da vi startet denne bloggen for fire år siden, var det ikke i våre tanker at det skulle bli noe annet enn bare det: en blogg om krimbøker, TV-serier og en film i ny og ne.

Men så har det vokst på seg. Først ble det spalte i A-magasinet og faste kvelder på Krimfestivalen, og nå har det jommen meg også blitt bok av det.

Her kan du bestille 101 TV-serier

Tittelen 101 TV-serier er akkurat så beskrivende som den høres ut som: vi anbefaler 101 TV-serier, fra The Simpsons og The Sopranos til Game of Thrones og Riget. Krim, thrillers, komedier, drama, alt er med. Dette er en guide til alle dere som lurer på hvilken serie dere skal sjekke når de setter seg ned i TV-sofaen eller flekker opp Mac-en. Alle seriene er diskutert, analysert og hyllet, og vi har fylt på med funfacts som bonusmaterial.

101 TV-serier er på vei ut i butikk nå, og det må vi jo feire. Så vi inviterer våre lesere og andre til en sammenkomst på Tanum på Karl Johan. Vi er i butikken fra 1630 torsdag 1. oktober, og skal både prate om TV-serier og signere bøker.

Starte julegaveshoppingen allerede nå? Hvorfor ikke. Her har du arrangementet på Facebook, meld deg gjerne på.

IMG_38961