5 grunner til å se Mr. & Mrs. Smith

Jøssenavn! Nyinnspillingen av den snart tyve år gamle Mr. & Mrs. Smith er blitt en knakende god serie. Whuddathunkit?

Donald Glover og Maya Erskine har overtatt rollene som John og Jane Smith fra Brad Pitt og Angelina Jolie. De har fått seg jobb i The Company. De blir begge plassert i et town house på Manhattan, planen er å drepe for fote når ordene kommer. De er altså leiemordere, og så blir de – ikke overraskende – også dypt forelsket. Trøbbel på horisonten!

Les veldig gjerne hele anmeldelsen av Mr. & Mrs. Smith

Her er fem kjappe grunner til å se de åtte episodene.

1— Skuespillet er stort. Glover og Erskine har vill kjemi. De trekkes mot hverandre med verbal sparring, humor og pur attraksjon, men som katt-og-mus er de også briljante på farlig krangling.

Donald Glover, Maya Erskine

2— Lyden er nydelig. Musikken til Danny Elfman er nydelig. Han mikser spionelektronika med atmosfærisk aproposmusikk og passe doser futuristiske lydtepper for spenning.

3— Birollene herjer. John Torturro. Ron Perlman. Alexander Skarsgård. Gjestelisten over de som bare popper innom er meget sterk.

John Turturro

4— Action fra øverste hylle. Jakten som begynner på Whitney over en Edward Hopper-utstilling og ender i full gallopp over High Line og West Village er New York-filming på sitt beste. Scorsese/Friedkin-hyllest!

5— Perfekt psykologbesøk. Partterapien er beste siden Parterapi.

Igjen: les hele anmeldelsen her! Du ser Mr. & Mrs. Smith på Prime Video, alle episodene er ute nå.