5 grunner til å se Lupin på Netflix

Omar Sy sjarmerer og stjeler på Netflix. Lupin er herlig jovial mestertyvunderholdning.

Trenger du en frekk fransk gentlemanstyv i monitor? Er du klar for noen spiseskjeer Ocean’s Eleven i beef bourguignon-middagen?

Da er det bare å kaste seg over Lupin på Netflix, som har fem finfine episoder ute på strømming nå. Les her for å finne ut når resten av sesongen kommer på Netflix.

1— Omar Sy er fabelaktig sjarmerende som Assane Diop. Han er en foreldreløs mestertyv som sjarmerer seg til diamanter, penger, gull og Fabergé-egg i Paris‘ gater og flotteste leiligheter.

2— Serien er basert på den høyt elskede krimkarakteren Arséne Lupin. Han ble introdusert som gentlemanstyv i 1905, og har siden den tid blitt en slags fransk Sherlock Holmes. Bare at han er tyv da. Perfekt kombinasjon.

3— Sesongen er kort, og avsluttes med en vill cliffhanger, Det er fordi de ti episodene som er laget er delt i to, så nå er det fem episoder ute. De neste fem kommer senere i år.

Flere kjappe tips! 5 grunner til å kaste seg over 30 Coins

4— Paris ser fabelaktig ut i Lupin. Akkurat som i Rififi, A View To a Kill, Breathless, Da Vinci-koden og andre Paris-filmede godbiter.

5— Plottet har noen hull på størrelse med Laila Bertheussens bortforklaringer, men det gjør ikke så mye. For Lupin er en så gøyal, underholdende og lettbent krimfantasi at du bare lar deg rive med videre i dansen.

Mye å glede seg til: 10 kule serier som kommer i 2021