7 ting du kan glede deg til i SUCCESSION sesong 3

Hvordan ser tredje sesong av Succession ut? Her er en stemningsrapport fra de første syv episodene.

Snart er det fest med Waystar Royco igjen! Hvor går Roy-familien etter den opprivende og sjokkerende finalen på sesong 2? Blir pappa Logan avskiltet etter sønnen Kendalls pressekonferanse hvor han langet ut om misbruk, overgrep og corporate dekkoperasjoner?

Disse punktene er basert på de syv første episodene av Succession sesong 3. Sesongen består av ni episoder. Premieren er mandag 18. oktober på HBO Nordic. Etter det slippes ukentlige episoder frem til finalen 12. desember. Anmeldelse kommer i Aftenposten til helgen.

Les også: 5 grunner til å se Succession på HBO Nordic

PS: Om du vil være komplett uvitende før sesongen er det ikke lurt å lese dette. Selv syntes jeg det er ganske spoilerfritt. Det er bare noen enkeltepisoder tatt ut av sammenhengen.

1— Når Alexander Skarsgård først kommer på banen som tech-gründer Lucas Madsen, er han seriens mest iskaldt bredbente så langt. Hans eneste ønsker for en perfekt kveld på byn: Privacy, pussy, pasta. Klassisk Succession.

2— Shiv oppsummerer familien Roy og serien Succession perfekt når en programleder truer med å skjemme ut Waystar Royco offentlig. «We don’t get embarassed», sier the red rifle før hun elegant forlater rommet. Nok sagt. Scenen da hun og Tom for første gang smaker naturvin er også ubetalelig.

Les også: Succession 2 – verdens verste familie er tilbake

3— Lillebror Roman og søster Shiv kjekler hardt gjennom hele sesongen. I hver episode fyrer de av sin kjente mitraljøse-ping-pong seg mellom. I starten er det litt enerverende, men utover i sesongen skjønner man hvor serien vil. Episode syv byr på et søskenmøte – uten far – som trumfer alt Succession før har budt på av giftige fornærmelser og tømming av følelsestoalettet over hverandre.

4— Adrien Brody er knallsterk som milliardæraktivist Josh Aaronson. Han storkoser seg som oppvigler midt i den skitne krigen som er Logan Roy vs. Kendall Roy.

5— Angående Kendall. Jada, han arrangerer 40-årslaget The Notorious Ken – Ready To Die. En gang rapfan, alltid rapfan.

6— Republikanerne skal finne ny presidentkandidat. Måten Waystar Royco blander seg inn i det blir til en av sesongens beste episoder så langt. Terning seks til episode seks.

7— Greg og Tom bruker lang tid på å finne hverandre, siden de etter sesong to har landet i forskjellige leirer. Når de først møtes ansikt til ansikt er det umulig å ikke bli rørt. Aldri har en utskjelling føltes så viktig, riktig og vakker.