Aaron Sorkin skriver manus om stormingen av Kongressen!

Av og til betaler det seg å presse inn noen ekstra podkast-episoder. Da jeg var ute på en tur i dag, kjørte jeg først en The Watch-episode (anbefales!), før jeg skviset inn Matthew Bellonis alltid interessante bransjepod The Town.

Dagens episode var et live-intervju med Aaron Sorkin. Geniet bak West Wing, A Few Good Men og The Social Network leverte godbiter på rad og rekke. Åpningen hvor Belloni leser høyt fra et AI-generert hvor Bartlet må forholde seg til Donald Trumps rettssaker er alene verdt å trykke på play for.

Arkivtips: West Wing

Det viktigste var likevel at Aaron Sorkin skriver manus om stormingen av kongressen! Mannen som vant Oscar for å skrive Facebook-filmen The Social Network skyldte først på Facebook for at det hele kunne skje. Så utbasunerte Sorkin at han skriver film om nesten-kuppet som skjedde 6. januar 2021. Annonseringen virker veldig lite planlagt, så Sorkin spør først en av folkene han jobber med om det er greit at han snakker om det. Det hele blir en nydelig exclusive for Belloni.

Hvem skal spille QAnon Shaman? Skal Trent Reznor lage musikken? Klarer Sorkin å skvise inn Toby Ziegler? Blir det in medias res rett i stormingen, eller skal vi følge Trumps handlinger på dramadagen? Det er så mange spørsmål som svirrer nå! Hør hele episoden her: