De 5 mest leste sakene: OP-5 i april


Sex, vold, lesebrett, humor og serietips. Det er klikkvinnerne hos OP-5 i april. Sjekk Topp 5!

Vi er allerede kommet til siste dag i april, og tradisjonen tro skal vi oppsummere hva som har rullet på bloggen den siste måneden. Vi har nok en gang hatt overraskende mye trafikk, og satte ny månedsrekord lenge før måneden var ferdig. Takk, folkens! Sjette måned på rad med rekord.

Men nok om oss, mer om dere. Hva har dere klikket på hos OP-5 den siste måneden? Her er Topp 5 for april:

1. Sex i Game of Thrones: sleip sexisme eller smakfull erotikk?
— Ikke overraskende fikk vi bevist den eldgamle tesen om at sex selger (eller for vår del: klikker, siden vi ikke tjener noe penger på dette). Saken om sexscenene i Game of Thrones kom helt slutten av måneden, men gikk rett til topps. Vi føler oss nesten som Dagbladet her vi sitter og lager sexvinkling på en fantasyserie, hehe. For øvrig litt overraskende at nettopp Dagbladet ikke gjorde denne saken før oss, gjerne med overskrift av typen “Kåt kortvokst arving våknet i grisebinge med prostituert. Kongehuset raser”.

2. Ny Netflix-serie: kjip voldsporno eller sjokkerende spennende?
— Netflix er alltid en klikkvinner, og med nysatsingen Hemlock Grove klar for lansering var det voldsomt med interesse da vi la ut denne synsingen om traileren.

3. To uker med Kindle – enormt fornøyd
— Vi skriver sjelden om hardware og format og sånt på OP-5, men denne saken om mine første dager med Kindle Paperwhite gikk rett hjem. Og om noen lurer: jeg er enda mer fornøyd nå enn da jeg skrev saken.

4. Breaking Bad, Game of Thrones og The Walking Dead – 1995-style!
— En av de vakreste tingene med internett er at hvem som helst kan mekke hva som helst. Som for eksempel disse fantastiske videoene med TV-serier som er redigert til 1995-stil.

5. HBO Nordic: 5 serier du bør sjekke ut
— HBO N0rdic ser ut til å ha fått et fotfeste i det norske markedet med lanseringen av Game of Thrones sesong 3, og denne saken med serietips understreket interessen der ute. Det kommer flere slike.

Boblere: Mitt første møte med 3D på kino, De 5 råeste folkene i Game of Thrones, OP-5 tipser om de kuleste bokseriene