Ranet Paris Hilton og Lindsay Lohan – blir film

De ranet Paris Hilton fordi hun var dum, og brøt seg inn hos Orlando Bloom for å prøve undertøyet til kjæresten hans. Nå kommer filmen The Bling Ring, om Hollywoods rareste og mest festglade ransgjeng.

I løpet av 2008 og 2009 drev en gjeng
ungdommer i Hollywood og ranet unge kjendiser, og rasket med seg verdier for 3 millioner dollar før de ble tatt. Ledet av Rachel Lee og Nick Prago, brøyt de seg inn hos blant andre Lindsay Lohan, Rachel Bilson og Orlando Bloom, og var faktisk i huset til Paris Hilton hele fem ganger før hun anmeldte det til politiet.

De tok cash og ved et tilfelle våpen, men var også fryktelig glad i alle merkeklær de kunne finne, og stakk blant annet av med Rolex-samlingen til Orlando Bloom. Alt for å se bedre ut og kunne feste hardere.

Funfact: det første innbruddet de gjorde var hos Paris Hilton, etter den enkle, men effektive analysen at hun var for dum til å låse døren i Hollywood-kåken sin. De hadde rett.

Ransgjengen var en del av Hollywoods glossy partyliv og var besatt av Hollywoods unge kjendiser, blant annet ranet de Orlando Blooms hus blant annet fordi Rachel Lee ville prøve undertøyet til Blooms kjæreste, Victorias Secret-modellen Miranda Kerr. gjengen fikk mange kallenavn, blant annet Hollywood Hills Burglar Bunch, men navnet som festet seg ble etter hvert The Bling Ring.

Nå kommer snart filmen som også har fått navnet The Bling Ring, regissert av Sofia Coppola og med Emma Watson i hovedrollen. Under finner du traileren, men jeg anbefaler også å lese Vanity Fair sin artikkel om Rachel Lee og resten av gjengen, du finner den her.