Rapport fra Bosch-innspilling

bosch_titus3
LAPDs råeste detektiv blir serie. Innspillingen av første sesong av Bosch er i full gang. Produsent Henrik Bastin gir oss en oppdatering.
Først hoppet vi i taket av glede da Michael Connellys helt Harry Bosch fikk sin egen pilot hos Amazon, og så ble vi mør av ekstase da Amazon ga grønt lys til en hel sesong med LAPDs råeste detektiv. Det er få ting vi gleder oss mer til enn sesong 1 av Bosch.

Les også: Michael Connelly om Titus Welliver som Harry Bosch

For de av dere som følger den svenske Bosch-produsenten Henrik Bastin på Instagram, har dere sett at innspillingen er i full gang. Vi tok en prat med Bastin – som vi har intervjuet før her på OP-5 – om status for Bosch – The Series.

Les også: vi synser om Bosch-piloten

Gratulerer med full sesong av Bosch! Var det nervepirrende før dere fikk grønt lys?
– Ja, som faen. Det var et par uker der vi bare gikk rundt og gjettet og spekulerte. Sjekket tall og forsøkte å få informasjon fra forskjellige kilder. Når beskjeden endelig kom ble det champagne!

Hvordan det går med sesong 1 av Bosch?
– Det går utmerket, vi er inne i tredje innspillingsuke, og akurat nå sitter jeg ved siden av Connelly og ser på Harry som forhøres av internal affairs.

Vi likte piloten veldig godt, skal dere endre på noe fra den til sesong 1?
– Takk! Kult at dere som hardcore Harry Bosch-fans likte den, det var det viktigste målet. Vi gjør noen små justeringer, vi har en ny Money Chandler, så deler av rettssaken gjør vi på nytt. hun spilles av Mimi Rogers, som er knallgod.

Hvordan ser du for deg Bosch utover sesong 1?
– Vi snakker akkurat nå om om hvordan en eventuell sesong 2 skulle kunne bli, alle spor er åpne, det som uansett er ganske klart er at Eleanor og Maddie kommer ordentlig inn i Harrys liv.

Når kan vi se første sesong fiks ferdig, og hvordan blir den distribuert?
– Bosch streames av Amazon i USA og UK, og i resten av verden blir det vanlige TV-kanaler. Vi forhandler med Norge og Sverige nå. Serien slippes i midten av februar, og det ser ut som det blir slipp av alle episodene samtidig for det amerikanske markedet.

Sist, siden du sitter på innspilling og vi har deg på tråden her, kan du hilse til Titus og si at vi som fans digger ham som Harry?

– Tack! Han hälsar tbax!

Les også: Henrik Bastin forteller om hvordan han fikk rettighetene til Harry Bosch-bøkene.