Matt Damon tilbake som Jason Bourne!

Verden står ikke til påske! Matt Damon og regissør Paul Greengrass gjenforenes for å lage ny Jason Bourne-film.
Av og til hopper vi litt i stolen her i redaksjonen når det kommer gode nyheter, men i dag spratt vi rett i taket da vi sjekket nettet.

For Matt Damon og regissør Paul Greengrass skal være klar for å lage sin tredje Jason Bourne-film sammen (Doug Liman startet franchisen i 2002 med The Bourne Identity), etter de redefinerte den moderne thrilleren med The Bourne Supremacy (2004) og The Bourne Ultimatum (2007).

Det betyr at Robert Ludlums agent, først legemliggjort av Richard Chamberlain i 1988 og så udødeliggjort av Matt Damon gjennom tre filmer på 2000-tallet, er tilbake for å knekke nye varianter av Treadstone, Blackbriar og de andre CIA-programmene som har prøvd å gjøre ham til en amskin av en agent.

Les også: Hvorfor er Jason Bourne så kul når han løper?

I følge pålitelige Deadline skal den nye Bourne-filmen ha premiere 16. juli 2016, en premieredato som i utgangspunktet var satt av til film nummer to i Jeremy Renner-delen av Bourne-franchisen etter han debuterte som Jason Bournes kollega Aaron Crossi The Bourne Legacy (2012). Nettstedet forteller at Universal uansett er klar for å fortsette med Jeremy Renner-grenen av Bourne-universet.

Vi kommer tilbake med mer om denne sjokkerende verdensnyheten, i mellomtiden kan du lese vår oppsummering av de tre første Bourne-filmene med Matt Damon, eller lese hele saken hos Deadline.