Breaking Bad eller Sons of Anarchy?


Gjett hva? Jeg har ikke sett Breaking Bad eller Sons of Anarchy! Nå trenger jeg din hjelp.

Ja, jeg vet at det er ganske rart at begge ligger urørt i biblioteket, siden Aslak og jeg driver denne bloggen hvor vi nerder om alt mulig som har med krim og TV-serier og slikt.

Men av en eller annen grunn har det aldri blitt til at jeg har sett verken metamf-eposet Breaking Bad eller bikerdramet Sons of Anarchy. Og nå er jeg egentlig bare enormt fornøyd med det, siden jeg har to kickass-serier som jeg ikke har sett. Yes!

Her er Aslaks hyllest av Breaking Bad forresten

Så i den anledning tenkte jeg å spørre dere som leser bloggen om litt hjelp. Skriv i kommentarfeltet hvilken serie dere ville sett først – narkogalskap eller bikerfest – og gjerne en setning om hvorfor.

Lar posten ligge noen dager, så teller jeg opp, og sender noen premier/overraskelser til noen av dere som poster.

Takker på forhånd for hjelp!
(og takk til Kim Erlandsen for bilde)