CIA! Shakespeare! Grim thriller! Noen filmer vi gleder oss til


Jeg prøver å bestemme meg for hvilken bok jeg skal begynne på etter Connelly. I mellomtiden kikker vi på tre filmer OP-5 gleder seg til.

Det er stille dager på OP-5 grunnet jobb og slikt, så det har blitt for lite tid til lesing. Jeg er snart ferdig med den seminye Michael Connelly-boken, som jeg skrev om tidligere, og gleder meg til å sette i gang med ny bok. Vurderer seneste boken til Dan Fesperman, Layover In Dubai. Har også en Betlehem-krim liggende, husker ikke hva den heter. Tror det ligger en ulest Pelecanos et sted også. Hmmm…Anyways, filmtrailere har jeg alltids tid til. Her er noen filmer jeg gleder meg til å se på kino/Blu-ray.

God helg!

We Need To Talk About Kevin
Grimt thrillerdrama om et mor som prøver å finne ut hva som gjorde hennes sønn til massedrapsmann. Tilda Swinton og John C. Reilly i storform, ser det ut som.

This Means War
CIAs to beste agenter finner ut at de dater samme damen, spilt av Reese Witherspoon. Da blir det trøbbel. Ser ut som en big budget action-film med eksplosjoner og gadgets and stuff. OP-5 har allerede bestilt popcornreserver. Regissert av McG, han som laget Charlie´s Angels.

Anonymous
Vet ikke helt hvilken type film dette er, men når IMDB nevner “politisk thriller” i første setningen, er jeg interessert: “A political thriller advancing the theory that it was in fact Edward De Vere, Earl of Oxford who penned Shakespeare’s plays; set against the backdrop of the succession of Queen Elizabeth I, and the Essex Rebellion against her.” Gleder oss til å lese vår venninne og Shakespeare-entusiast Inger Merete Hobbelstad sin synsing om denne.