Clive Owen kjører stil i nyinnspilling


Clive Owen er sjelden feil! Nå spiller han i Blood Ties, en nyinnspilling av en av våre franske favorittfilmer.

Krimfilm med kule dresser,
badass-frisyrer og digg soulmusikk, kan det bli bedre? Jepp, når Clive Owen spiller en av hovedrollene! Denne herlige fyren fra OP-5-favorittene Inside Man og The International.

Snart er Owen på kino med Blood Ties, som du kan sjekke traileren til her. Owen har også med seg Zoe Saldana, som er høstaktuell i Out Of The Furnace med Christian Bale, Mila Kunis og James Caan. Vi har mer info under traileren, for dette er ikke en hvilken som helst tilfeldig film fra Hollywood.

De er glade i krimfilm i Franrike, og er flinke til å lage lekre, classy filmer med kule dresser. En av våre favoritter er Guillaume Canet, skuespilleren som ble regissør og laget en fransk film av Harlan Coben-romanen Tell No One. Han er nå regissøren bak Blood Ties, som igjen er en nyinspilling av den kanongode franske Les liens du sang. Filmen heter Rivals på engelsk, og handler om to brødre på hver sin side av loven.

En av dem slipper ut av fengsel og skal liksom ordne opp i livet sitt, den andre er en politimann som ikke stoler ett sekund på sin kriminelle bror. Familielivet er et kaos av forventninger og lojalitskrav og alt mulig, og mens de prøver å leve noenlunde normale liv brygger det til kaos på alle fronter. Ikke helt ulikt serien Brotherhood fra Connecticut, som igjen er basert på den sanne historien om Whitey og Bill Bulger, de to Boston-brødrene som ble henholdsvis gangsterkonge og innflytelsesrik politiker.

Uansett: Rivals er en strålende krimfilm om familie, venner, mord og frekk jazz i bakgrunnen. Platekompaniet selger filmen på import, om du er interessert i å sjekke den ut. Her er traileren, beklager den dårlige kvaliteten, den ser myyyye lekrere ut på DVD: