– Daniel Craig er den beste James Bond


Radioresepsjonens Bjarte Tjøstheim elsker at Daniel Craig ikke har humor. Men hvilken James Bond-film liker han best? Og hvilken Bond-dame pleier Bjarte å bildegoogle ?

Til daglig er Bjarte Tjøstheim artigkar i P3s prisvinnende suksessprogram Radioresepsjonen, men på fritiden er han også en lidenskapelig fan av krim og spenning. Så når vi nå begynner oppkjøringen til den nye James Bond-filmen Skyfall, er det naturlig å sjekke med Bjarte hvordan pulsen er foran premieren 26. oktober.

Hei Bjarte! Hva er din favorittfilm fra James Bond-katalogen?
– Arrrrrgghhh vanskelig spørsmål! Jeg liker veldig godt de to siste med Daniel Craig. Men så har jeg to andre favoritter i On Her Majesty’s Secret Service og Diamonds Are Forever.
Førstnevnte har kanskje den beste historien i hele serien, men dessverre også den dårligste James Bond i George Lazenby. Diamonds Are Forever har det meste, grei nok historie, Sean Connery, pluss Mr Kidd og Mr Wint som er verdens kuleste skurker.

5 tanker om den nye James Bond-traileren

Hvem er den beste James bond i din bok?
– Kanskje kontroversielt, men jeg går for Daniel Craig. Han har ikke så mange ansiktsutrykk, er bare tøff og hard. Og uten humor, heldigvis.

Diggeste Bond-pike?
– Barbara Carrera i Never Say Never Again. Det er bare å google dama så skjønner du hvorfor.

Vi har googlet Barbara for deg og Bjarte. Sjekk bilde her.

Har du et favorittøyeblikk fra James Bond-serien?
– Når badguy Max Zorin (Christopher Walken) i A View To A Kill, avholder styremøte i luftskipet sitt og kvitter seg med styremedlemmer som ikke er enige med ham. Selvfølgelig med god hjelp av sin assistent May Day (Grace Jones)
(artikkel fortsetter under)

Hva er forventningene til Skyfall?
– Jeg har megahøye forventninger, og tror dette kommer til å bli en av tidenes beste. Jada, jeg har sagt det før også, men denne gangen kommer jeg til å få rett.

Sjekk også KRIMPRATEN med Bjarte Tjøstheim