De 5 mest populære sakene i august


Fengselskrim, John le Carré-tips, Kindle og arvtakeren til Jo Nesbø. Det var noen av de mest leste sakene på OP-5 siste måneden.

Da sier vi takk til august, og oppsummerer de deilige sommermåneden med å se på de mest populære sakene i løpet av de siste fire ukene. Altså sakene dere klikket mest på utenom de evig populære Netflix-anbefalingene og søndagens TV-tips.

1. Noen tanker om Orange Is The New Black
— Den nye Netflix-serien gikk rett hjem, både hos oss og hos dere.

2. To uker med Kindle – enormt fornøyd
— Dette er faktisk en sak fra april, men den ruller og går uke etter uke. Stadig flere lar seg omvende av lesebrettet, her er min hyllest til den svarte lille dingsen.

3. Hva skjer etter Breaking Bad?
— Ikke en sak om hva som skjer med Breaking Bad etter serien er ferdig, men om Low Winter Sun, serien som avløser Walter White & co hver søndag på AMC.

4. 5 John le Carré-filmatiseringer du må se
— Her i redaksjonen gleder vi oss helt vilt til filmatiseringene av A Most Wanted Man og A Delicate Truth, mens vi venter boltrer vi oss i John le Carré-arkivet av film og TV-serier.

5. Jørn Lier Horst: – Jeg blir forlegen av Nesbø-sammenligning
— Jørn Lier Horst har omsider sagt opp som politimann, nå skriver han krim på fulltid. Vi to en prat med den sympatiske forfatteren om ny bok og diverse.