Dead Man Down: her bør det være en twist?


På selveste 8. mars er det premiere på Dead Man Down. Etter å ha sett traileren lurer vi på hva Colin Farrell og Noomi Rapace skjuler.

Noomi Rapace var dødskul i Lisbeth Salander-filmene, men ute av sitt element i Sherlock Holmes-filmen. Colin Farrell begynte Hollywood-karrieren lovende i Tigerland, og får for lite skryt for innsatsen i In Bruges og Miami Vice, men dummet seg litt ut i Total Recall.

Nå spiller de sammen i Dead Man Down, som har premiere 8. mars og er regissert av Menn som hater kvinner-regissør Niels Arden Oplev. Etter å ha sett traileren slår vi fast at Noomi Rapace hyrer Colin Farrell til å drepe Terrence Howard (han fra første Iron Man), men det går galt. Fryktelig galt. Så galt at ting eksploderer, folk skytes og må hoppe ut av vinduer, og Colin Farrell må ta et dramatisk valg.

Sjekk traileren: (saken fortsetter under)

Men hva er tvisten her, mon tro? Hva er taglinen til filmen som gjør at man må se den? Fra traileren å dømme er Dead Man Down en dyr jaktefilm med eksplosjoner og kjente navn, men ikke noe særlig mer.

Hmmmm. Hva sier dere?