Dean Strang og Jerry Buting til Bergen – vinn billetter, still spørsmål!

På onsdag kommer Steven Averys eks-advokater, Dean Strang og Jerry Buting til Bergen. Vi intervjuer, gir bort noen billetter, og du kan stille spørsmål til de to advokatene.

I fjor høst intervjuet jeg de to advokatene fra Making a Murderer, Dean Strang og Jerry Buting, på en livesession i Oslo Spektrum. Det var halvannen time om Steven Avery, amerikansk jus, skandaløs forhørsteknikk og fremtiden til Stephen Avery og nevøen Brendan Dassey.

Anmeldelse: Making a Murderer – mesterlig om mord

Det var mildt sagt meget interessant, og en flott anledning til å stille alle spørsmålene som dukker opp når man ser Making a Murderer. Så når den samme duoen drar til Bergen på onsdag, slår jeg følge og intervjuer dem igjen. Så om du vil komme i Grieghallen kl 19:00 for et dypdykk i alt om, rundt og ved Making a Murderer, selges billetter her.

Men et par ting til: Vi hadde suksess med spørsmål fra publikum i Spektrum, og gjentar det opplegget. Om noen har spørsmål til Buting og Strang, post i kommentarfeltet her eller meld meg på Twitter.

Jeg har også et knippe billetter liggende som jeg skal dele ut. Fortell meg hva som er din favorittdokumentar i kommentarfeltet, pass på at du legger igjen navn, epost-adresse, Twitter-nick eller FB-profil når du signerer inn, så deler jeg ut 2 X 2 billetter i løpet av tirsdagen.