Enda mer Bosch, J. Edgar får egen serie!

Hva sprer seg med imponerende fart i alle retninger? Hva er så vanedannende at vi trenger flere tappetårn for å slukke publikumstørsten? Ikke pandemivirus eller crack, men det ville universet til Michael Connellys Harry Bosch!

Først ble den glimrende serien Bosch erstattet av like gode Bosch Legacy. Nå annonserer Hollywood at det er to nye serieprosjekter på vei til produksjon. Som en krimverdens Yellowstone får Michael Connellys fargerike, harde LAPD-karakterer nye arenaer å spille på.

Les også: Det er en ny sheriff i byen, enda en Bosch

Det første skal handle om Bosch’ partner J. Edgar. Han har dratt til Miami for å jobbe undercover for FBI. I bydelen Little Haiti må han deale med byens glamour såvel som sin egen trøblete bakgrunn og Little Haitis jungel av tvilsomme karakterer. Serien har ikke fått tittel ennå, men jeg vil tro den henter inspirasjon fra J. Edgars harde møter med haitisk mafia i de siste sesongene av Bosch. Jamie Hector skal spille J. Edgar, som i Bosch.

Fans av Bosch-skaper Michael Connellys bøker vil kjenne igjen det andre prosjektet også. Renee Ballard har ikke dukket opp i TV-seriene ennå, men lesere kjenner henne som detektiv i LAPDs cold case-avdeling. Det er garantert den rollen hun skal få i egen serie også.

Begge seriene produsereser bestilt av Amazon Studios, så de dukker nok opp på Prime Video i Norge.

Les også: 10 tanker om Bosch-finalen