Er denne mannen en rablende gal konspirasjonsteoretiker?

Jim Caviezel spilte i en av mine favorittfilmer noensinne, The Thin Red Line. Senere ble han verdenskjent som Jesus i Mel Gibsons kontroversielle og vilt suksessrike The Passion of the Christ. Senere har han vært stjerne i Jonathan Nolans serie Person of Interest. Underveis har han gjort intervjuer hvor han har frontet et mildt sagt konservativt syn på politikk så vel som religion.

Han har også blitt tatt i løgn gang på gang, senest da han i april rablet avgårde om at demokrater drikker barns blod for å overta adrenalinet deres. Han er jommen meg QAnon!

Men visste du at Jim Caviezel også kaldkveler hunder, truer med å kjøre ned folk og gjør Hitler-imitasjoner ved enhver anledning under innspillinger? Nå har podcasten QAnon Anonymous snakket med flere kilder som har jobbet med Caviezel.

De presenterer alle historiene gjennom drøyt 80 minutter, og jeg lover deg: dette er kokofortellinger fra aller øverste hylle. Det er tidvis høy guttastemning fra programlederne, men mest av alt serverer de historier om løgn, trusler, sjåvinisme, rasisme og komplett udugelighet.

Til slutt får du svar på spørsmålet Breitbart stiller Jim Caviezel:
–Denne megasuksessen The Passion of the Christ du var med i, når kommer oppfølgeren?

Anbefales! Sjekk episoden på Spotify her, eller lytt rett i SoundCloud oppe i saken. Takk til Lars Schou for tips.