Ferien er ferdig – dette leste dere mest av i juli

nesbø_politiJo Nesbø og Politi topper listene, også her hos OP-5. Men leserne våre slukte også saker om en fengselsserie, hysterisk Florida-krim og vår kandidat til årets thriller-sensasjon.

Fellesferien nærmer seg slutten, og det betyr at vi i OP-5 sakte og sikkert kommer tilbake til vanlig bloggetempo. Vi har tatt det rolig i juli, men det betyr også at vi har fått kost oss og lest en haug med bøker.

Les også: mest lest i rekordmåneden mai

Det viser seg også i oversikten over sakene som klikket best i juli. For en gangs skyld er det boksaker som er i flertall på Topp 5. Her er sakene dere leste mest av i løpet av måneden som har gått, med lenker:

1. 5 tanker om Politi av Jo Nesbø
— Jo Nesbø dominerer både de norske salgslistene og klikktoppen her hos oss. Les saken og fortell hva du synes om boken.

2. Broen på amerikansk – vi har sett The Bridge
— Mens vi venter på sesong 2 av dansk-svenske Broen, er interessen stor for denne vellykkede amerikanske nyinnspillingen.

3. Noen tanker om Orange Is The New Black
— Det ser ut som Netflix lykkes med seriesatsingen sin. Først House of Cards, så denne underholdende fengselsserien.

4. Carl Hiaasen er tilbake, vi har lest Bad Monkey
— Siden vi ikke har tid eller råd til å dra på voldsom Florida-ferie i år, får vi dekket Miami-behovet med dette strålende comebacket fra favoritten Carl Hiaasen. Denne MÅ du lese.

5. Har William Landay skrevet årets thriller-sensasjon?
— I fjor var Gone Girl årets sensasjon i sjangeren, vi tror mange norske krimlesere vil elske denne mørke, uforutsigbare thrilleren om et drap, en sønn og en statsadvokat.