Filmen jeg gikk glipp av i 2010


Ben Affleck har gjort mye rart i sin karriere. Fra mislykket forsøk på å bli den nye Jack Ryan, til gnistrende komisk birolle i Shakespeare In Love. Men hvem trodde han skulle bli en krim/thriller-regissør av beste merke?

Mens bestekompis Matt Damon har blitt OP-5-favoritt gjennom sin innsats i Bourne-trilogien, har Affleck surret seg borti Jennifer Lopez og halvhjertede forsøk på å bli superhelt.

Men så fant han sin plass i Hollywood. Som regissør for Gone Baby Gone viste Ben Affleck at han ikke bare hadde totalt grep på hjembyen Boston, han kunne også overføre Dennis Lehane til filmlerretet (Andre som har gjort det? Martin Scorcese og Clint Eastwood. Fin klubb å være medlem av) og lage et drivende, iskaldt krimdrama fullt av hjerte.

Så når Ben Affleck nå har fulgt opp i 2010 med The Town, står den øverst på listen over filmer jeg ikke har fått sett. Ben Affleck og Jon Hamm (Don Draper i Mad Men) i hovedrollene, gode anmeldelser, nok et krimdrama fra Boston. Lover ekstremt bra.

Kinoåret mitt i 2010 ble rett og slett fryktelig amputert av diverse årsaker, så 2011 skal begynne med en høytidelig seanse med The Town på Blu-ray.