Finn frem popcornet! 5 grunner til å glede seg til The Last Stand


Vi gir deg 5 grunner til hvorfor vi gleder oss litt mer til 2013 etter traileren til The Last Stand.

1. The Last Stand er Arnold Schwarzeneggers første hovedrolle siden Terminator 3: Rise Of The Machines i 2003. Vi snakker om actionmaskinen bak Total Recall og Commando og…vel, sjekk selv:

2. Filmen er regissert av Kim Ji-woon, koreaneren som laget den ubetalelige The Good, The Bad, The Weird, en av de beste westernpastisjene noensinne. The Last Stand er hans første Hollywood-film, men sjekk denne også:

3. Forest Whitaker er med! Den alltid triste mannen spiller Agent John Banister. Jeg får fremdeles dårlig nattesøvn av å tenke på Jon Kavanaugh-rollen hans i The Shield. Og så The Last King Of Scotland, da.

4. Rett fra Jackass til Arnold-action: Johnny Knoxville! Memo to self: sjekk om Dukes of Hazzard er tilgjengelig på Blu-ray, må se den på nytt.

5. Visste du at Luiz Guzmán – som er med her og har spilt i Carlitos Way, Boogie Nights, Out Of Sight og en haug andre kule filmer – hadde sin første krediterte rolle i Scarface? Det fant jeg ut når jeg kikket på filmografien til rollelisten i The Last Stand. Her er et artig klipp av Luis på fest hos en kompis: