Carlos Sjakalen i remake av Point Break?

Édgar Ramírez tar terroristen Carlos med seg inn i nyinnspillingen av Point Break. Det ser rimelig heseblesende ut.

Heyhey! Vi hadde virkelig
ikke trodd at traileren for en nyinnspilling av Point Break skulle få opp pulsen i redaksjonen, men dette ser kult ut på mange måter.

Stuntene er YouTube-vennlige og heseblesende, og plottet virker ganske trofast mot originalen (frihetselskende ranere fra surfemiljøet er oppdatert til ekstremsportutøvere, men FBI-agent går undercover virker kliss likt), men det kuleste er Édgar Ramírez i rollen som Bodhi. For akkurat som Damian Lewis ble mer troverdig som Brody i Homeland etter han var krigshelt i Band of Brothers, og James Gandolfini ble råere som CIA-sjef i Zero Dark Thirty etter rollen som Tony Soprano, får den frihetselskende ransmannen Bodhi mer tyngde av at Ramírez legemliggjorde 70-tallsterroristen Carlos Sjakalen i TV-serien Carlos:

Når Ramírez står på stupet der og sier “we’re gonna liberate it” om en gullreserve, da er det Carlos som snakker, og historien om FBI-agenten som blir fanget av miljøet han skal sprenge får en ny dimensjon. For om den spektakulære og myteomspunnede terroristen Carlos hadde levd i dag, hadde han muligens holdt på med basehopping og surfing? Vi tror hvert fall det.

PS: Tobias Santelmann er med her, men ser han ikke i traileren?

PS2: Jeg savner Nixon-masken fra originalen, håper den får en cameo.