Fra fengsel til Oslo, vi intervjuer Piper Kerman

oitnb
Er du fan av Orange Is The New Black? Da kan du glede deg til hovedpersonen selv kommer til Oslo til uken. Vi intervjuer, og du er invitert til å være publikum.

Torsdag til lørdag er det duket for Krimfestivalen i Oslo, og en av gjestene er selveste Piper Kerman. “Piper Kerman, hæh”, sier du kanskje, men fortvil ei. Vi tipper du egentlig er fan, siden hun i sin tid skrev boken Orange Is The New Black, som Netflix sin herlige TV-serie er basert på.

Les også: Vi synser om Orange Is The New Black, kul serie.

Boken er en selvbiografi fra Piper Kermans, som landet i fengsel for noe hun hadde gjort for lenge, lenge siden. Hun beskriver med humor og artig finesse hvordan det er å forlate et rimelig trygt liv, og plutselig ha på seg en oransje onepiece og tilbringe dagene sammen med mordere og halvkoko damer.

Jeg skal intervjue Piper Kerman to ganger. Først et kjapt intervju under krimkafé på Tanum på Karl Johan kl 15:00 fredag, der jeg også prater med Johan Theorin og Jørn Lier Horst. Så på lørdag i Halvbroren-salen til Cappelen Damm kl 15:30, og dere er hjertelig velkomne. Om du ikke har vært hos Cappelen Damm før, er det 15o meter fra Karl Johan, rett før VG-huset. Gratis er det også, så dette kan bli en riktig så trivelig lørdagsettermiddag. Om du er stor fan og lurer på noe spesielt, kjør på i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få det med.

PS: Piper Kerman er også med på Blodbad på Centralteateret kl 20:00 på fredag, da blir hun intervjuet av Fredrik Wandrup. Heftig uke!

Bonus: Her er Piper Kerman med Taylor Schilling, som spiller henne i serien: