Fra Vikings til Gone Girl: de 5 mest leste sakene i mars

Påsken er over, mars er over, og OP-5 oppsummerer fra. Jommen om det ikke ble månedsrekord igjen! Vi ser på hvilke saker som klikket best.

Nok en gang må vi runde av en måned med å si tusen hjertelig takk til de der ute som leser bloggen vår, kommenterer og gir oss tilbakemeldinger og tips. All lesingen førte til at vi satte klikkrekord igjen denne måneden, aldri før har så mange vært innom OP-5 på én måned. Vi snakker ikke milliontall eller rosebloggklikkbonanza, men det er noen tusen innom bloggen hver eneste dag, og det er kult at folk er interessert i krim, spenning, spioner, TV-serier og de andre tingene vi digger.

Guidene våre til Netflix og påskekrim har gått kanonbra i mars (sjekk alle Netflix-listene våre her og alle påskekrimtipsene på denne lenken), men her er de fem sakene dere har lest mest i de fire siste ukene:

1. Vikings S01E01: Svenske Ragnar hisser opp Jarl Haraldson
— Stor interesse rundt History Channel-serien Vikings, som også ligger tilgjengelig hos HBO Nordic.

2. Aslak tenker høyt: Premiere på Game of Thrones, sesong 3
Game of Thrones er større enn noensinne, og nå som HBO Nordic lanserer hver episode på stream én dag etter amerikansk premiere, tipper jeg de scorer tusenvis av abonnenter på dét alene.

3. Mer Sherlock nærmer seg, filming er i gang
— Herregud så vi gleder oss til ny runde med Sherlock, og det gjør tydeligvis leserne våre også.

4. Gone Girl: psykologisk thrillersensasjon
— Ikke lest Gone Girl enda, sier du? Da er det på tide å dykke ned i denne latterlig spennende thrilleren fra i fjor. Denne artikkelen om Gillian Flynn-boken er også fra i fjor, men den dukker stadig opp på klikkoversiktene våre, spesielt etter Ingvar Ambjørnsen ga terningkast 6 i VG.

5. Thorbjørn Harr: – Å spille bad guy-viking er ikke så dumt
— Mer Vikings, her et intervju med norske Thorbjørn Harr. Han dukker opp sent i sesongen som en biker-aktig vikingkjemper.