Game of Thrones, Walking Dead og Breaking Bad – 1995 style!

Er 90-talls parodivignetter på de beste tv-seriene årets mest irriterende/briljante Youtube-trend? Vi har sett Walking Dead, Breaking Bad og Game of Thrones. Moro, faktisk!

Videosnutter med nittitallistiske åpningsvignetter på populære tv-serier er stort om dagen, og OP-5-redaksjonen har fått flere tips de siste ukene. Først kom en parodi på Walking Dead, så fulgte Breaking Bad og til slutt Game of Thrones. Men ikke bare er det morsomt (og det ER morsomt!), det viser også hvor mye positivt som har skjedd på tv-fronten på 15-20 år.

Les mer: De 5 mest sjokkerende øyeblikkene i Game of Thrones (hittil)

Du kan gjerne mene at verden går i gal retning. Kom bare ikke å si at tv-seriesjangeren gjør det. Game of Thrones anno 1995 ville nok endt opp som en enda mer cheesy utgave av Braveheart (ikke noe stygt om den, eller jo, litt stygt om den). Den mest slående forskjellen er vel hvor mye mørkere plott og hovedpersoner har blitt. I for eksempel Game of Thrones eller Breaking Bad er det bare unntaksvis at figurene smiler. Men det gjorde de på nittitallet, gitt!

Les mer: Er Breaking Bad den aller beste tv-serien?

Som dere kanskje skjønner er ikke sutring over at alt var bedre før noe som oppfordres til her på OP-5. Selv om vi er store nittitallsnostalgikere. Vi mener helt seriøs at vi lever i en gullalder for historiefortelling. Disse videosnuttene setter det hele i perspektiv.

Har dere noen artige videoer å dele med oss? Kjør på under her!