God nyhet for Netflix-abonnenter og fans av Forbrytelsen

Først ble The Killing kansellert etter to sesonger. Men nå er den amerikanske versjonen av Forbrytelsen snart tilbake med sesong 3, og Netflix er med på moroa.

Den amerikanske versjonen av Forbrytelsen har hatt en kronglete vei gjennom sesongene (kansellert av AMC, forsøkt solgt til andre nettverk, så tilbake på AMC), men nå er det gode nyheter for The Killing. I hvert fall for oss her i de nordiske landene.

For Netflix annonserer nå at alle episodene i sesong 3 skal vises hos dem ganske umiddelbart etter premiere i USA. I tillegg legger Netflix ut de to første sesongene av The Killing før starten på sesong 3, så man kan catche opp på drapene og spenningen dersom man ikke har sett denne mørke, intense serien.

Les også: 5 serier du bør sjekke ut hos Netflix

Sesong 3 begynner et år etter at Rosie Larsen er ferdig etterforsket av Sarah Linden (Mireille Enos) og Stephen Holder (Joel Kinnaman). Linden er sluttet som politi, men i en drapsetterforskning som Holder gjør dukker det opp koblinger til en tidlig etterforskning av Linden og vips! så er hun tilbake i gamet. I tillegg til de to hovedrollee, dukker Peter Skarsgaard opp som nykommer i serien.

Premieren på sesong 3 av The Killing blir i løpet av året. Det var planlagt mai, men er utsatt siden innspillingen er ferdig først i juni.

Les mer: Bytter ut Sarah Lund med mannlig detektiv