Gomorra: Hvor blir det av L’Immortale?

En av høstens store opplevelser er at Gomorra i sin femte sesong er bedre enn noensinne. Helt sant! Det er få serier jeg har likt bedre enn tidlig Gomorra. Nå er historien om Genny, Ciro, hipstergangster Sangeu Blu og de andre i Secondigliano tilbake i toppform, rett før serien skal avsluttes.

I den anledning prøver jeg å finne ut hvor det har blitt av L’Immortale, filmen som utspiller seg mellom sesong 3 og 4. Den skulle hatt premiere på HBO Max i juli, men den finnes jo ingen steder i det norske HBO-universet? Betyr det at de ikke er oppdatert, eller er den kun på rare Strim?

Jeg har ivrig mailet de norske folkene til HBO Max, mens jeg venter lurer jeg på om noen der ute har sett filmen? Send meg gjerne en melding på Twitter, jeg vurderer å gå for UK-import på Blu-ray. Dyrt, men er det verdt det?

Se traileren, og kjenn selv hvor fort du får behov for å se opprinnelseshistorien til Ciro aka L’Immortale aka den udødelige aka Magdi fra Karpe.

Les også: Gomorra – Mafia, drama og en tjukkas i joggedress