Harry Bosch fortsetter!

I sommer vises siste sesong av mesterverket Bosch. Nå er det annonsert at Los Angeles’ beste detektiv fortsetter i en flunkende ny serie.

«Å si at jeg er ekstatisk er et understatement», sier Titus Welliver til bransjenettstedet Deadline. Skuespilleren vi har lært å kjenne og elske som selveste Harry Bosch har nemlig verdens beste nyhet. Det blir mer Harry etter sesong syv av Bosch er ferdig.

Den nye avstikkeren følger Harry Bosch i karrieren etter LAPD. Han har slått seg sammen med advokat Honey «Money» Chandler. Sammen skal de finne rettferdighet i de mørkeste  skyggedaler i Los Angeles. Faste lesere av Michael Connellys Bosch-bøker husker at den harde jazzelskeren Harry flere ganger jobber privat utenfor politiet.

Selv om det ikke har kommet mange detaljer om hvilke historier den nye serien skal fortelle, regner vi med at den skal dyppe tærne i bøkene hvor Connelly trer bort fra LAPD.

10 tanker om Bosch sesong 6

Serien utvikles med forfatter Michael Connelly og showrunner Eric Overmyer  i førersetet. Fremst i bilen sitter også den svenske produsenten Henrik Bastin, som vi har intervjuet om Harry Bosch flere ganger her på OP-5. 

Sesong 7 av Bosch har premiere til sommeren.