HBO utvider med Showtime-serier

HBO_Logo
HBO fyller opp hyllene med TV-serier fra Showtime. Gammelt og nytt.

De norske strømmetjenestene har etablert seg bra i Norge, med Netflix, HBO Nordic, Viaplay og Sumo som de mest profilerte alternativene. Nå utvider seriegiganten HBO med titler fra CBS-eide Showtime.

Les også: 24 timer med HBO Nordic, hva er inntrykket?

Det vil si at norske HBO-abonnenter får alle nye serier fra Showtime, som for eksempel horrorserien Penny Dreadful (premiere i dag, med Josh Hartnett, Eva Green og Timothy Dalton), krimdramaet Ray Donovan og utroskapspsykodramaet The Affair, pluss at de fyller opp kiosken med godbiter som Dexter, Californication og Nurse Jackie.

Pressemeldingen fra HBO sier ingenting om Showtime-höjdare som Homeland, så vi får smøre oss med tålmodighet. Vi har spurt om komplett liste, satser på at den kommer etter hvert. MEN: en skikkelig gladnyhet er at klassikerne Deadwood og OZ, western og fengselsserie på sitt aller beste, nå er på plass hos HBO Nordic. Highfive for det, eller kanskje mer presist: på tide!

Hyggelige nyheter fra HBO, men et irriterende problem gjenstår: når har de planer om å komme i takt med resten av verden og sørge for en skikkelig Airplay-funksjon? Skulle tro det var 2012.