Homeland S02E07 – en oppsummering


De forskjellige plottene veves inn i hverandre. Vi ser på den syvende Homeland-episoden. SPOILERS.

Puh, det tetter seg til i Homeland, etter at Brody inngikk avtale med CIA i episode 5. Her er våre umiddelbare tanker etter episoden som gikk på Showtime i USA i går, og på TV 2 Sumo nå i kveld.

— Jeg satt faktisk og ventet på at Saul skulle dra frem hun terroristdamen fra episode 1, og det gikk omtrent som forventet. Hun måtte presses litt til å prate, litt fiksing måtte til, og så lurte hun tilsynelatende Saul trill rundt.

— Etter å ha sett på Boss de siste ukene (les mer her), fremstår det politiske spillet kanskje litt simpelt i Homeland. Men det er likevel effektivt for å drive Brody fremover, siden han nå må spille på lag med CIA for at de ikke skal blåse ham.

— Slik sett har bildrapet til Finn og Dana bidratt til å skifte balansen tilbake i CIAs favør, etter at Brody hadde et slags overtak i forrige episode. Når Carrie på slutten der truer med å blåse avtalen dersom Brody og Dana går til politiet, mister han kontrollen fullstendig.

— Rollen til Quinn begynte enormt lovende i de forrige episodene, men i denne episoden havnet han litt i bakgrunnen. Men det virker åpenbart at det skal skje noe mellom ham og Carrie, eller? Spesielt den sykehusscenen spilte opp mot det. Satser på at Guinn blir en viktig fyr i de siste episodene.