Hva tror vi om denne serien? Touch kommer på TV 2


Kiefer Sutherland er tilbake i spenningsbransjen med TV-serien Touch. TV 2 kjører premiere 19. mars. Hva kan vi forvente oss?

Kiefer Sutherland er et av de største TV-navnene på 2000-tallet, takket være den massive suksessen til 24. Nå er festkongen og gladgutten tilbake på TV-skjermen med Touch. Sjekk traileren her, ganske spennende greier:

Hva synes vi?

— Jeg liker looken på serien, får litt Homeland-vibber av det. Mystisk, paranoid og tett.

— Selve plottet virker relativt tight og ikke for actiondrevet. Jeg er fan av sånne sammenhenger-kun-noen-utvalgte-skjønner konsept (husker dere serien 4400, f.eks? God førsteesong der), og her er det full valuta for de pengene.

— Jeg innser nå at jeg digger Kiefer Sutherland, både som skuespiller og levemann. Her får han være litt mer nedpå enn i 24, og det kler ham. Den ene manns kamp for sannhet er et velbrukt plot, men jeg liker tanken på at Kiefer Sutherland er mannen som skal kjempe for oss seere.

— Tim Kring er mannen bak Touch, og han har tidligere laget Heroes. Det gjør meg litt skeptisk, for selv om serien begynte bra, ble det raskt kjedelig syndication-TV av det. La oss håpe Touch følger et godt planlagt plot, og ikke sklir helt ut i Lost-land.

Hva tror dere? Blir det spennende, morsomt, underholdende eller hur? Kjør gjerne på i kommentarfeltet.

Bonus: Kiefer Sutherland viser hvor moro han er på fest.