Hvem er de ondeste folkene i Game of Thrones?

I kveld amerikansk tid er det klart for sesongfinale i Game of Thrones´ tredje sesong. Men hvem av hovedpersonene hater dere aller mest? (SESONG 3-SPOILERS!)

En av mange grunner til at jeg digger GoT så mye som jeg gjør, er at George RR Martin og serieskaperne tør bryte absolutt alle gamle regler for amerikanske tv-serier. Selv ikke David Chase turte å ta livet av Tony Soprano i sesong 1. Råskapen og mørket som ligger over serien kommer kanskje aller best fram gjennom seriens mange skurker.

Les alt vi har skrevet om Game of Thrones (og det er ganske mye!)

Og for å si det sånn: Blant dem er det nok av folk å velge mellom. Som ingen annen serie tilbyr Game of Thrones et velassortert utvalg av de mest motbydelige skikkelsene noensinne vist på skjermen. Kynikere, løgnere, mordere, sadister, incestovergripere. Dette esemblet ville trolig skremt livskiten ut av en SS-Einsatzgruppe eller Josef Fritz.

Les også: Vi kårer de fem kuleste folkene i Game of Thrones

Men hvem er den aller verste? Her er vår liste:

5. Craster

Dere husker ham? Det gamle svinet nord for muren, som pleide å samarbeide med The Night´s Watch, og som drepte alle mannlige etterkommere og holdt sine nitten datter-koner som gisler. Sjelden har jeg følt større tilfredshet enn da han ble drept. Rot in hell!

4. Viserys Targaryen

Et par sesonger etter hans død er det lett å glemme hvor mye vi alle hatet den misunnelige, onde og patetiske lillebroren til Khaleesi. Spesielt i starten, da han giftet bort søsteren til barbarene i øst for å bli konge. Eh, Viserys, gikk ikke helt etter planen, det? Creepy var han også. Som vi digger Daenerys´ iskalde blikk når Khal Drogo gir han gullkronen han har mast om. A crown for a king, indeed.

3. Walder Frey

Okey, okey, jeg er kanskje litt preget av sjokket fra siste episode. Men Lord Walder Frey har vært et utrivelig bekjentskap lenge. En ondskapsfull og løgnaktig sexist. Plasseringen i topp-3 kommer likevel i stand på grunn av backstabbingen av The Starks under The Red Wedding. Måtte Arya ta seg av deg i framtiden, fucker!

2. Cersei Lannister

At jeg har en aldri så liten milf-crush på Cersei må tilskrives min dårlige dømmekraft og bare det. Som Tyrion ville sagt det: Hun er definisjonen av en C-U-N-T. Kjip, iskald og ambisiøs på en mislykket måte. Dessuten er oppdragelsen av Joffrey så dårlig at mora til Breivik framstår som en mønsterforelder i forhold. Og så dere hånlatteren da Tyrion ble giftet bort? Vel Cersei, håper Ser Loras gir deg det sexløse og ulykkelige ekteskapet du fortjener.

1. Joffrey Baratheon

Jeg har lest at skuespilleren Jack Gleeson (selvsagt en sympatisk og dannet student) må ha beskyttelse når han går på byen. Så hatet er King Joffrey. Og med god grunn. Produktet av incestrelasjonen mellom Cersei og Jaime Lannister er rett og slett en av de grusomste og mest sadistiske folkene som noensinne har vist seg på tv.

Hvem synes dere er verst? Kjør på i kommentarfeltet! Og SOM vi gleder oss til sesongfinalen!