Hvem dør i siste sesong av Breaking Bad?

Vi savner Breaking Bad og synser litt om finalesesongen som kommer til sommeren. Hvem kommer til å dø? (NOEN SMÅSPOILERS…)

Breaking Bad er det beste som har skjedd TV de siste fem årene. Lett. Etter den fabelaktige cliffhangeren i siste sesong, lurer vi fælt på hva som kommer til å skje. At det blir noen happy ending tror jeg vi kan se bort fra. Kanskje er det nå konsekvensene av Walter Whites nedstigning til helvete vil bli virkelig merkbart for dem rundt ham?

Her er våre tanker om forrige sesong

Men hvem kommer til å dø?

1. Walter White
Walts kreft er tilbake, det er jeg ganske sikker på. Og det er nok ikke den eneste dødsdommen han har på seg, spesielt ikke etter den Gudfaren-aktige vendettaen han iverksatte på slutten av forrige sesong. Men hva tenker serieskaper Gilligan om dette? Skal Walt dø for sine handlinger? Eller er det skjebnen (kreften) som tar ham? Eller kanskje han kommer fra det i live? En av grunnene til at jeg liker Breaking Bad så fordømt godt, er at den er genuint overraskende. Så alt kan skje. Alt.

2. Skyler White
Stakkars Skyler, med alle problemene sin og attpåtil Walter White til ektemann! Og stakkars Anna Gunn, som får mye tyn i bloggosfæren for rollen. Siste jeg leste nå var en konspirasjonsblogg om at Walt forgiftet henne med ricin i siste episode. Kommer hun fra det i live? Men jeg har litt problemer med å forstå hvordan hun skal dø, hvis manusforfatterne forsøker seg på poetic justice. Jeg tror Breaking Bad er for bra til å la Skyler dø i skyteskiven mellom Walt og fiendene hans.

3. Jesse Pinkman
Jeg har egentlig vært redd for at jeg Jesse skulle dø lenge. Sammen med Hank er han hjertet i serien. Og jeg kan se mange mulige måter han kan dø på i siste sesong. Dop er en mulighet, et tragisk-heroisk forsøk på å redde Walt er et annet. Men Jesse er også typen som faktisk kan komme seg unna (han har drømt om å stikke av gjennom hele serien). Ikke dø, Jesse!

4. Hank Schrader
Hva skjer NÅ? Etter oppdagelsen på badet? Vil Walter selv bli avslørt, er det derfor han la ut agnet på badet? Eller skyldtes det ubetenksomhet? Hvis Walt vet eller får vite at Hank vet, er svogeren selvsagt i akutt livsfare. Hank er sammen med Walt den mest åpenbare kandidaten til å dø.

Hva tenker dere om siste sesong?