Hvordan tilbringe TV-søndagen?


Sløv søndag i sofaen? TV-kanalene byr på vigilante-action, atomubåt-drama og reruns av TV-serier.


Søndag. TV. Sofa.
Verdens mest magiske kombinasjon, spesielt dersom du disker opp noe taco eller hjemmelaget pizza som følge. Her er noen tips til hva du kan bruke TV-kvelden på. PS: jeg dropper rene betalingskanaler som Canal Plus, og tar heller ikke med de verste reklamesynderne (TV3, talking to you).

K-19: The Widowmaker, på TV 2 Filmkanalen kl 19:00
– Ubåtdrama om atomubåten K-19, som ble utsatt for et av de første uhellene den sovjetiske marinen opplevde etter andre verdenskrig. Det er noen år siden jeg så K-19: The Widowmaker (slapp tittel, forresten), men når Harrison Ford og Liam Neeson står øverst på plakaten er det hvert fall bra folk som er med. Og så er jeg fan av regissøren Kathryn Bigelow, hun som laget Strange Days og The Hurt Locker.

Judge Dredd, på TV 2 Filmkanalen kl 21:00
– I am the law! Sylvester Stallone som den fascistiske frihetskjemperen Judge Dredd i Mega City. Filmen er strengt anerkjent som en skuffelse, men for min egen del vurderer jeg et gjensyn med denne scifi-actionfilmen mens vi venter på gjenninspillingen som er på vei. Og i beste fall har den fått for mye kritikk, og er bedre enn sitt rykte? Satser på det.

Her er forresten traileren til nye Dredd:

Fox Crime, hele dagen
– Kan noen hos Get sørge for at dere tilbyr denne nydelige kanalen til oss abonnenter? I dag viser fox Crime episode på episode av Lov og orden, NCIS, Blue Murder og Fringe, perfekte serier for en laaaaang fridag.

Varg Veum: Svarte får 2:2, på TV 2 kl 21:45
– Andre del av denne Varg Veum-filmen. Aqua-Lene spiller mot Trond Espen Seim, som alltid er god som den bergenske akevittdetektiven.

Noen andre der ute som har noen hete tips for TV-søndagen? ALle innspill settes i kommentarfeltet settes stor pris på. TV-serier, filmer, dokumentarer osv.