“Jason Bourne was the tip of the iceberg”


Det er bare en knapp måned til premiere på The Bourne Legacy. Forventningene stiger og spørsmålene blir flere.

10. august er det premiere på The Bourne Legacy, den fjerde filmen i serien om Jason Bourne. For en måneds tid siden kom trailer nummer 2, og på under tre minutter får vi en rekke grunner til å glede oss, samt en haug med nye spørsmål.

— I motsetning til den første traileren (sjekk sak om den her), som var ganske mystisk, er det nå åpenbart at The Bourne Legacy skal tette hullene i de tre første filmene. Det er mer fokus på hvordan selve programmet Blackbriar/Treadstone er bygget opp, hva agentene gjør og hvem som står bak.

— …og da er spørsmålet om vi egentlig trenger The Bourne Legacy? Jeg håper filmen ikke bare gir oss mer kjøtt på beinet i forhold til originalhistorien, men skaper egne storylines og puster nytt liv i serien.

— Edward Norton er åpenbart en skikkelig bad guy i systemet. Han forsøker rett og drepe dem for å dekke over egne fuckups. Digg med Scott Glenn tilbake som Ezra.

Sjekk vår totalanalyse av Bourne-trilogien

— Jeg blir litt nervøs for at Jeremy Renner skal spille en overtydelig helterolle som agenten Aaron Cross/Kenneth Gibson. “I want to live” og et par av de andre kommentarene virker litt mer Bruce Willis enn Jason Bourne.

— Det ser ut til at “The Bourne Legacy” blir en heseblesende film, ref actionsekvensene med motorsykkelen og hushoppingen på slutten av traileren.

— Kan Rachel Weisz overta som kvinnelig hovedrolle etter Franka Potente i de to første filmene? Hun virker ganske fortapt i denne traileren, men det kan også være fordi det er tydelig satsing på actionscenene.

— Lekre de der fjellscenene med fjordene i bakgrunnen! Tipper det er Alaska, men hadde vært digg om en Bourne-film sveipet innom Norge.

— Jeg tar meg selv i å være sprengfull av forventninger til The Bourne Legacy, samtidig som jeg er skeptisk til at de skal gjøre noe like spennende og fantastisk som serien har gjort med sine tre første filmer.

— Hva er dine forventninger? Kjør på i kommentarfeltet.