Nyinnspilling av Total Recall? Jøss.


Total Recall fra 1990 er en av mine favorittfilmer, og nå er den spilt inn på nytt.

Teasertraileren over er fra nyinnspillingen
av Total Recall, den briljante scifi-spionfilmen med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen som den-vanlige-mannen som har fått innplantet en spionbug i knollen. Eller har han egentlig det? Forvirringen er bokstavelig talt total i 1990-filmen som er basert på Philip K. Dick-romanen We Remember It For You Wholesale.

Hvorfor Total Recall er så bra? Tja. Den blander episk overdrevet tema om Doug Quaid som får innplantet minner om et spioneventyr i hodet med en fin dose ubetalelige oneliners, god bruk av spesialeffekter, og har flotte folk som Sharon Stone og Michael Ironside i sterke småroller.

Jeg har sett Total Recall 10-12 ganger siden den kom, men må innrømme at denne nyinnspillingen med Colin Farrell har gått meg hus forbi. Traileren ser dog fet ut, og jeg leser på nettet at filmen skal være mindre vitsete enn Arnold-versjonen. I følge Wikipedia er den nye filmen også mer politisk enn 1990-versjonen. Les mer om det her

Hhhmm, hva skal man tenke om det? Jeg er av natur positiv til remakes, så jeg skal gi filmen en sjanse eller to. Total Recall har USA-premiere 3. august.

Hva synes du om originalen? Kan Colin Farrell naile rollen? Skal du se remaken? Kjør på i kommentarfeltet under.

Her er trailer til originalen: