Julegavetips 3: Komplette TV-serier på DVD

sopranos20santa20bobby20tvHvordan fylle romjulen for deg og dine nærmeste? Komplette TV-serier på DVD; selvsagt! Her er fem tips fra oss, med prissammenligning og greier.

De to første rundene med julegavetips ble gjort med late lenker fra oss, det vil si bare lenker til Platekompaniet. I dag har vi satt av bittelitt av bloggedagen til å kjøre prissammenligning på julegavetipsene, så lenkene er da til de billgste laternativene vi fant på internetten. Håper tipsene faller i smak, og kjør gjerne på med egne innspill i kommentarfeltet.

Julegavetips 1: Internasjonale krim- og thrillerbøker
Julegavetips 2: Drøye dokumentarer på DVD

Breaking Bad

— Hele Breaking Bad er nå samlet på lekker DVD og Blu-ray, med sjukt mange kommentarspor og diverse dokumentarer om karakterer og innspilling. Jeg kjøpte Blu-ray-utgaven, som ser enormt mye bedre ut enn streamingen til Netflix. Prisen er i øverste sjiktet (999 for DVD, 1399 for blåstråle), men det er fordi det er importutgave fra UK. Det betyr for øvrig at du kan spille den på vanlig norsk DVD/Blu-Ray. Det finnes for øvrig en amerikansk utgave hvor du får alle diskene i en svær tønne. You know. Kommer i norsk utgave senere, og da billigere.

Kjøp Breaking Bad til 999 kroner hos Platekompaniet

West Wing


— Om du bare trenger en TV-serie i livet ditt, er det sannsynligvis West Wing aka Presidenten. Her snakker vi over 110 timer med briljant dialog, dramatiske plots, strålende skuespillere og skarp humor. PS: Denne utgaven har mindre ekstramaterial enn den amerikanske arkivutgaven, som har både bok og mer kommentar/dokus.

Kjøp West Wing til 699 kroner hos Platekompaniet

The Sopranos

— Kollega Aslak mener derimot at The Sopranos er den ultimate øde øy-serien, og kan ikke se for seg noe bedre enn sesong på sesong i selskap med den feite mafiapsykopaten Tony Soprano fra New Jersey. For et drama, for en langstrakt historie, og for noen fantastisk originale episoder som dukker opp hele tiden.

Lefdal kjører knalltilbud på The Sopranos, 395 kroner inkl frakt

Six Feet Under

— Dersom jeg hadde vært TV-sjef og noen hadde foreslått et episk drama om livet på et begravelsesbyrå, hvor vi følger familien gjennom tykt og tynt, hadde jeg først sett rart på dem. Så hadde jeg tenkt meg om, og sagt at “det høres ut som noe rart og underlig og i beste fall medrivende”. Jeg hadde ikke vært helt overbevist, men gitt et forsiktig grønt lys. Heldigvis var det folk som hadde troen på Six Feet Under, som er verdt å se bare for den komplett magiske slutten.

Lefdal selger Six Feet Under for 495 kroner inkl frakt

The Wire

— Fem suverene sesonger fra gatene, havnen og rådhuset i Baltimore. Politi og røvere i skeptisk forening, anført av den beinharde og feilbarlige McNulty. Et must i enhver DVD-samling, The Wire ser faktisk enda bedre ut på andre og tredje gjennomkjøring.

Platekompaniet har hele The Wire til 499 kroner