Tittetips: fem serier fra fem strømmetjenester

Daisy & The Six, Prime Video

Historisk drama om fiktive Daisy & The Six, ditt nye favorittband! Daisy og gjengen er et Fleetwood Mac-aktig band med like store deler stor rockekunst, suksess, intern galskap og hedonisme. Almost Famous-aktig i tone. Vakkert, smart og fengende.

Daisy & The Six er ditt nye favorittband fra 70-tallet!

Fellow Travellers, Sky Showtime

Fikk du ikke nok McCarthyisme i sommerens Oppenheimer? Fellow Travellers går dypere. Vi følger byråkraten Hawkins. Han er krigsveteran som har klatret opp til ambassadørjobb. Samtidig innhentes han av fortiden. Historien tar oss gjennom amerikansk etterkrigstid. Kommunistjakt i D.C. Spionasje. Vietnamkrigen. Politisk mørke. Ellevilt disko-70-tall. Personlige tragedier. Bekmørkt aids-80-tall. Les hele anmeldelsen her.

Matt Bomer er Hawkins Fuller og Jonathan Bailey er Tim Laughlin i det politiske og personlige dramaet Fellow Travellers.

Unstable, Netflix

Rob Lowe spiller briljante Ellis. Han skal redde verden og bli milliardær. Trikset er å lage betong av karbonfangst. Problemet er at han er nervøs, egosentrisk og litt sprø. han er et unstable genius! Når Ellis fløytespillende sønn Jackson – som spilles av Rob Lowes sønn – kommer til byen for å søke farens oppmerksomhet, blir det lettbent familiehumor og emosjonelle forviklinger. Personlig, ja. Mørkt, nei. Morsomt, veldig!

Rob Lowe og John Owen Lowe spiller far og sønn Ellis og Jackson i fornøyelige Unstable.

Lessons in Chemistry, Apple TV+

Vi er i California på 1960-tallet. Oscar-vinner Brie Larson spiller den briljante kjemikeren Elizabeth Zoot. Som kvinne får hun aldri plassen hun fortjener i laboratoriet på Hastings Research Institute.

Elizabeth ender i stedet opp som TV-kokk. Elizabeth oppfordrer Amerikas kvinner til å ta kontroll på kjøkkenet og i livet. Hun blir en stjerne og et forbilde. Dermed kommer mennene som holdt henne ute av laben, inn fra røykestuen. Hun blir for politisk. For krevende. At hun i tillegg har en tunge syrligere enn alt i laben gjør dem ikke mer vennlige. For oss seere er det rent TV-gull. Les komplett omtale og anmeldelse på lenken.

Brie Larson er briljant kjemiker på 1960-tallet. Hun ender opp som TV-kokk, og bruker sin nye kjendismakt maks.

The Righteous Gemstones, HBO Max

Arveoppgjøret i Succession er ferdig. Dét er praktisk for Roy-familien, men hva gjør det med oss seere? Hvilke familier skal vi nå underholdes av i våre vanlige liv? Løsningen er her. Møt The Gemstones!

«The Righteous Gemstones» ble lansert i 2019 som harselas med amerikanske megakirker. Hovedmålet var TV-predikanter som var rockestjerner i Guds hus. I løpet av tre sesonger har serien blitt et briljant arvedrama med smarte krimplott. Stjernen i midten er Danny McBride, som mange kjenner som Kenny Powers fra Eastbound & Down. Les mer om ham og Walton Goggins og John Goodman her.

The Gemstones. Skjermens arvtakere til Roy-familien fra Succession.