Konkurranse: Vanntett til festivalsesongen med Fox?

foxheadsetHer om dagen fikk vi noen headset og vanntette mobilposer i posten. Vi gir dem rett videre til dere. Altså: konkurranse!

1. juli skifter TV-kanalen Fox Crime navn til Fox, og i den anledning sendte de oss noen headset og noe jeg tror er vanntette mobilposer. Vi har ikke bruk for alt her i redaksjonen, så vi deler ut tre sett til leserne våre.

Jeg har ikke testet headsettet selv ennå, så jeg har ikke anelse på kvaliteten, men et kjapt forsøk med den vanntette posen gjør at den pakkes til festivalbonanza i Europa de neste ukene.

Uansett: 15. juli har gjengen i Fox premiere på The Bridge, den amerikanske versjonen av Broen. Alt du trenger å gjøre for å potensielt få premie i posten, er å fortelle oss hva forventningene dine til The Bridge er. Blir det latterlig fett eller hårreisende dårlig, eller et sted mellom fugl og fisk?

Les mer: Skrev Homeland, lager manus til amerikansk Broen

Fortell i kommentarfeltet, og logg inn med FB-kontoen din eller legg igjen mailadressen din så vi kan få tak i deg for adresse dersom du vinner. Vi LOOOVER at vi ikke selger deg ut til NSA.

Les mer: Bilder og teaser fra The Bridge

God helg!

For ordens skyld: Vi bare deler ut dette, får ikke noe spenn fra Fox eller andre for det.