Konkurranse: Vinn en flunkende ny Blu-ray-spiller fra Sony!

Glem rufsete strømming via Airplay og hakkete Netflix på mobilen. For noen av oss gjelder fremdeles slagordet Only Blu-ray Is Real!

Tenk bare på den deilige følelsen
av pop-up menu som sklir inn på skjermen, regissør Paul Greengrass myke stemme som snakker seg gjennom kommentarsporet på The Bourne Ultimatum eller det smektende vakre soloppgangbildet på Lawrence of Arabia Director’s Cut som bretter seg utover 50-tommeren.

For å feire dette nydelige formatet, har vi fått et eksemplar av Blu-ray-spilleren Sony UPB-X800 (Sonys første 4K UHD Blu-ray, faktisk) til å gi bort til en av våre kjære lesere. Om denne 4K Ultra HD-boksen  er en god spiller? Bare hør på hva What Hifi sier i en hyllest av en 5/5-anmeldelse: «If you’re in the market for a quality 4K Blu-ray player, this is the one we’d recommend. It’s got a crisp, detailed, and colourful image, sounds great, and is simple to use».

Her hjemme er Tek.no såpass fornøyd at de gir 4,5/5, og smeller til med denne bildedommen: «Bildekvaliteten denne spilleren leverer er fra øverste hylle, hvor Sony nok en gang viser at de har god kontroll på bildebehandling. I alle ledd holder denne spilleren kontroll på detaljer og farger, være seg om du ser 4K-innhold med HDR, eller om du ser på tradisjonell HD».

Hvordan vinne denne mercedesen av en Blu-ray-spiller? Fortell i kommentarfeltet under hva som er din favoritt Blu-ray ELLER forklare hvorfor du er sugen på å få deg din første Blu-ray-spiller. Husk å legge inn epost-adresse, FB-profil eller annet som gjør at vi kan få tak i deg dersom du vinner.