Les i oppfølgeren til I Am Pilgrim

Denne karen skrev thrillersensasjonen I Am Pilgrim. Nå kan du sniklese i oppfølgeren, The Year Of The Locust.

Er du sugen på å lese oppfølgeren til I Am Pilgrim? Yes! Det var det vi trodde også, så nå skal du straks få noen saftige kapitler i hendene. Da vi skrev om I Am Pilgrim tidlig i 2014, hadde vi klokkertro på at 61-åringen Terry Hayes skulle få en hit med debutboken. Slik ble det da også, spionthrilleren ble en massiv suksess som fortsatt selger i bøtter og spann.

Les også: Storslagen spiondebut

Forventningene til oppfølgeren The Year Of The Locust er store både blant krimlesere, forlagsbransjen og bloggere. Boken kommer dessverre ikke før i 2016 (tror jeg, det verserer mange forskjellige datoer på nettet), men vi har lest de fire kapitlene som nå er tilgjengelig for Kindle eller Kindle-appen.

The Year Of The Locust – som for øvrig er en litt utbrukt, men fengende tittel – handler om Kane Faulkner. Han er tilsynelatende en eks-soldat som har gjort noe drøyt for myndighetene og menneskeheten i anledning en naturkatastrofe som truet med å rydde planeten for liv, og er belønnet med en svær hestefarm i Virginia. Der bor han noenlunde lykkelig med kone og to barn, før en svart bil med CIA-agenter kommer og plukker ham opp. Møte med presidenten? Check. Mytiske CIA-figurer? Jada. Må Kane Faulkner tilbake i tjeneste? Så klart. Er det spennende? Veldig. Bra anslag? Terry Hayes is MONEY, som de ville sagt dersom han var suksess-kicker i NFL. Er forventningene høyere eller lavere? Barometeret bobler! Her ser det ut som vi skal møte en blanding av en filosofisk utgave av Mitch Rapp, en vanligmannversjon av Jason Bourne og en hesteridende Jack Bauer. Gleder meg vilt. Hva synes dere andre Terry Hayes-fans? Ta en titt og gi rapport i kommentarfeltet.

Her kan du laste ned de første kapitlene av The Year Of The Locust helt gratis.