Liam Neeson i Harlan Coben-film?

Harlan Coben er en av krimverdens største thrillermestere. Nå kan Liam Neeson få hovedrollen i Tell No One.

Amerikaneren Harlan Coben har levert en morsom, spennende og lettbent serie med sportsagenten Myron Bolitar, men det er som forfatter av enkeltstående thrillere han har fått plassen fremst i utstillingene på flyplasser over hele verden.

Les mer: Hvorfor lages det ikke flere filmer av Harlan Coben-bøker?

Tell No One handler om David Beck, en doktor som mister sin kone under dramatiske omstendigheter ved en innsjø, bare for å oppleve åtte år senere at hun sannsynligvis er i live. Det lille tegnet hun – eller noen andre – sender, har dog en klar beskjed osm vedheng: ikke fortell det til noen.

Les mer: Harlan Coben tilbake i storform

Tell No One er en av Cobens beste bøker, og ble filmet i en suveren fransk (!) versjon for noen år siden. Den franske filmen ble så god og så stor suksess at Universal satte i gang med en amerikansk versjon. Argo-manusforfatter Chris Terrio er snart ferdig med manus, og nå skal Liam Neeson være solid interessert i prosjektet.

Taken 2 Red Carpet Premiere - 38th Deauville American Film Festival

Det er meget gode nyheter. Liam Neeson er der oppe med Ralph Fiennes, Eric Bana og Chris Cooper blant våre mannlige favorittskuespillere, folk som kan spille stoiske, mørke, stabile menn i trengte situasjoner. I Neesons tilfelle som ond ninja i Batman Begins, knallhard pappa i Taken eller historieanker i Anchorman 2.

Les hele saken hos Deadline her
.