Lyst til å se Mammon før premiere?

Mammon_jon1. januar har NRK premiere på Mammon, thrillerserien som allerede er solgt til Fox i USA. Vi gir deg muligheten til å se de fem første episodene. KONKURRANSEN ER TRUKKET, VINNERNE HAR FÅTT MELDING.

Førstkommende mandag inviterer NRK
til en helaften i thrillerens tegn. Anledningen er serien Mammon, som dukker opp på NRK1 1. januar. Serien om mystiske selvmord og intens mediejakt er allerede solgt til Fox for eventuell remake, og NRK har bestilt sesong 2.

Les mer: Hvordan er egentlig Mammon?

Mikal Olsen Lerøen skal styre ordet, mens NRK-dramasjef Ivar Køhn, Audun Engelstad med doktorgrad i norsk noir, og meg selv skal sitte i panelet.

Det viktigste er nok likevel muligheten til å se episode nummer 5 av Mammon på lerret i Colosseum, og vi har 5 plasser å gi bort til våre lesere. Ifølge NRK er det smekk fullt med andre påmeldte, så dette blir en eksklusiv aften.

Men episode 5, spør du? Det har seg nemlig slik at de påmeldte/inviterte får fire episoder tilsendt fra NRK i form av en VIMEO-lenke. Så kan man se fire episoder i ro og mak hjemme i egen stue.

Så om du er interessert, fortell oss i kommentarfeltet hva som er TIDENES RÅESTE THRILLERSERIE, og gjerne hvorfor. Dessverre er seansen i Oslo, så det er praktisk om man ar muligheten til å komme seg til Colosseum mandag 18. november.

Husk å logge inn på et slikt vis at vi enkelt kan få tak i deg dersom du stikker av med en av de fem plassene. Vi trekker konkurransen torsdag, så vinnerne har helgen på seg til å sjekke de fire episodene.

KJØR KONKURRANSE!